بازدید رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی از شرکت‌های مستقر در مرکز رشد دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی دکتر رسول خداویردی وند کشتیبان به همراه معاونین و جمعی از کارکنان دانشگاه از محل کارگاه تولیدی شرکت‌های دانش بنیان علم پژوهان متین و دیبا پرتو اروم دنیز بازدید کرد.

طی این بازدید دکتر خداویردی وند کشتیبان در جریان روند فعالیت این شرکت‌ها و همچنین نحوه و مراحل تولید محصولاتشان قرار گرفت.

لازم به توضیح است که شرکت دانش بنیان علم پژوهان متین تولید کننده دستگاه‌های ضدعفونی کننده هوشمند و ربات ضدعفونی کننده و شرکت دانش بنیان دیبا پرتو اروم دنیز تولید کننده تجهیزات پزشکی و فیزیوتراپی هستند که از سال۱۴۰۱ در مرکز رشد دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی مستقر می‌باشند و کارگاه تولیدی این شرکت‌ها نیز در کارگاه صنایع فلزی دانشکده شهید قاضی طباطبایی ارومیه قرار دارد.