اطلاعیه شماره 2 اسکان خوابگاه دانشکده فنی شهید قاضی طباطبایی

,

پیرو اطلاعیه شماره 1 پیش ثبت نام خوابگاه بدینوسیله به اطلاع دانشجویان عزیز می رساند پیش ثبت نام خوابگاه به دانشجویان شهرستان های اشنویه، سلماس، نقده و بخش های شهرستان ارومیه (مسافت های زیر 100 کیلومتر) تعلق نمی گیرد، لذا پس از بررسی درخواست های دانشجویان با مسافت بالا، چنانچه ظرفیت خوابگاه تکمیل نشود، به دانشجویان شهرستان های فوق نیز تا تکمیل ظرفیت اعطاء خواهد.

قابل توجه دانشجویان روزانه ترم 1 متقاضی خوابگاه:

دانشجویان روزانه ترم اول متقاضی خوابگاه (با مسافت بالای صد کیلومتر) از روز یکشنبه 10/07/1401 لغایت سه شنبه 12/07/1401 به اداره امور دانشجویان نسبت به ارائه درخواست کتبی اقدام نمایند.

توجه:

1- لیست تأیید شده دانشجویان پیش ثبت نام شده به پیوست می باشد.

دانشجویانی که اسامی آنها در لیست پیوستی می باشد و دانشجویان ترم اول روزانه که درخواست خود را طبق اطلاعیه تحویل داده اند روز جمعه 15/07/1401 از ساعت 9 صبح به سرپرستی خوابگاه احمدی روشن مراجعه فرمایند.

2-دانشجویان ترم های  دوم، سوم و چهارم جامانده از پیش ثبت نام نیز می توانند درخواست کتبی خود را تا سه شنبه 12/07/1401 به اداره امور دانشجویان ارائه نمایند تا پس از دانشجویان فوق در صورت وجود ظرفیت، خوابگاه به ایشان اعطاء گردد.

معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده فنی شهید قاضی طباطبایی