اطلاعیه شماره 1 پیش ثبت نام خوابگاه شهید احمدی روشن نیمسال دوم

,
اطلاعیه ثبت درخواست خوابگاه

به اطلاع دانشجویان محترم می رساند نظر به فرا رسیدن ایام ثبت نام خوابگاه برای اسکان ترم دوم، لازم است دانشجویان متقاضی اسکان در خوابگاه شهید احمدی روشن با توجه به شرایط اعلامی از مورخه 24/10/1401 لغایت 04/11/1401 نسبت به پیش ثبت نام در سامانه “سماد” به آدرس https://saba.tvu.ac.ir   نام کاربری شماره دانشجویی و رمز کد ملی اقدام نمایند.

شرایط اسکان :

1-خوابگاه دولتی صرفاً به دانشجویان روزانه تعلق می گیرد.

2-خوابگاه دولتی صرفاً به سنوات مجاز تعلق می گیرد و دانشجویان در صورت وجود ظرفیت خالی تا ترم 4 مجاز به استفاده از خوابگاه دولتی می باشند.

3-اولویت بندی تخصیص خوابگاه از ترم 1  شروع شده و تا تکمیل ظرفیت و در صورت احراز سایر شرایط تا ترم 4 ادامه خواهد داشت.

4- طبق بخشنامه به دانشجویان مقیم شهرستان های زیر صد کیلومتر( اعم از شهرستان های ارومیه و حومه، اشنویه و حومه، سلماس و حومه و نقده و حومه ) خوابگاه تعلق نمی گیرد، لذا پس از تکمیل دانشجویان مسافت های بالا به ترتیب و تا تکمیل ظرفیت خوابگاه به دانشجویان زیر صد کیلومتر نیز خوابگاه اعطاء خواهد شد.* تذکر مهم : پیش ثبت نام دانشجو در سامانه به هیچ عنوان به منزله تعلق گرفتن خوابگاه نمی باشد. لیست نهایی و زمان ثبت نام اصلی پس از پالایش در اطلاعیه های بعدی اعلام خواهد شد.