اطلاعیه رزرو غذا و ملزومات خوابگاه جهت اسکان

,
اطلاعیه

به اطلاع کلیه دانشجویان می رساند جهت رزرو غذا تا روز پنج شنبه 10 صبح فرصت دارند از طریق سایت https://saba.tvu.ac.ir با ورود نام کاربری: شماره دانشجویی و رمز عبور: کد ملی نسبت به رزرو غذای هفته آینده اقدام نمایند، دانشجویان خوابگاهی جهت رزرو شام می بایست در سامانه سماد دارای پیش ثبت نام باشند، توجه داشته باشید رزرو به صورت هفتگی و از طریق سایت می باشد، در صورت رد شدن مهلت مقرر(پنج شنبه 10 صبح هر هفته) سیستم رزرو بسته شده و دانشجو قادر به دریافت غذا در هفته آینده نخواهد بود. لغو رزرو و برگشت وجه به کیف پول صرفاً یک هفته قبل و از طریق پنل کاربری دانشجو امکان پذیر می باشد. راهنمای استفاده از سامانه سماد جهت رزرو و دریافت غذا به پیوست می باشد.

قابل توجه دانشجویان خوابگاهی:

دانشجویان متقاضی خوابگاه که از طرف اداره امور دانشجویان تأیید شده اند جهت رعایت پروتکل های بهداشتی و طبق بخشنامه سازمان مرکزی، هنگام مراجعت به خوابگاه برای اسکان وسایل شخصی خود اعم از تشک، پتو، بالش، ملافه، بشقاب، قاشق، لیوان و … همراه داشته باشند. دانشجویان بایستی کارت دیجیتالی تزریق 3 دوز واکسن کرونا را در ورود به خوابگاه تحویل سرپرست خوابگاه نمایند.

اداره امور دانشجویان دانشکده فنی شهید قاضی طباطبایی