اطلاعیه ثبت درخواست خوابگاه

به اطلاع دانشجویان محترم می رساند نظر به فرا رسیدن سال تحصیلی جدید و آغاز برگزاری حضوری کلاس های درس، لازم است دانشجویان متقاضی اسکان در خوابگاه شهید احمدی روشن با توجه به شرایط اعلامی از مورخه 20/06/1401 لغایت 26/06/1401 نسبت به ثبت نام در سامانه “سماد” به آدرس https://saba.tvu.ac.ir   نام کاربری شماره دانشجویی و رمز کد ملی اقدام نمایند. پس از بررسی های لازم توسط امور دانشجویان ثبت نام نهایی می گردد.

1-خوابگاه دولتی صرفاً به دانشجویان روزانه تعلق می گیرد.

2-خوابگاه دولتی صرفاً به سنوات مجاز تعلق می گیرد و دانشجویان تا ترم 4 مجاز به استفاده از خوابگاه دولتی می باشند.

3-اولویت بندی تخصیص خوابگاه از ترم 1 شروع شده و تا تکمیل ظرفیت تا ترم 4 ادامه خواهد داشت.

توجه: در صورت بروز مشکل در سامانه سماد در زمان ثبت نام، این مشکل مربوط به پشتیبانی سایت در تهران می باشد، در چنین مواردی تا رفع نواقص موجود از سوی شرکت پشتیبان سایت منتظر مانده و در ساعات و روزهای آتی نسبت به ثبت نام اقدام فرمایید.

4-تمدید مهلت فوق منوط به اعلام دانشگاه فنی و حرفه ای می باشد.

اداره امور دانشجویان دانشکده فنی شهید قاضی طباطبایی