آیین تودیع و معارفه معاون اداری و مالی و معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای آذربایجان غربی در آیینی که روز چهارشنبه ٣٠ شهریور ١۴٠١ برگزار شد طی حکمی از سوی دکتر رسول خداوردی وند کشتیبان، سرپرست دانشگاه، مهندس حبیب انتظاریان به عنوان سرپرست معاونت اداری و مالی دانشگاه منصوب و از زحمات مهندس محمد تقی محنتی در زمان تصدی این پست نیز تجلیل شد؛ همچنین مهندس یحیی خسروزاد بعنوان سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه منصوب و از زحمتان دکتر مهدی سلیمانی نیز در زمان تصدی این مسئولیت تجلیل شد.

در ادامه این آیین نیز طی احکامی جداگانه مهندس حجت بکشلو به عنوان مسئول اداره کار آفرین و ارتباط با صنعت دانشگاه، مهندس صابر عباسی به عنوان مسئول گروه آموزش‌های آزاد و خاص دانشگاه و خانم مهندس یوسفی وند به عنوان مسئول امور شاهد و ایثارگران دانشگاه منصوب شدند.