خرداد, ۱۴۰۰ بدون نظر اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی در این جلسه در سالن جلسات این دانشگاه و با حضور ریاست استانی، روسای مراکز تابعه، معاونین، مرکز کار آفرینی و ارتباط با صنعت و همچنین جمعی از دانش آموختگان این دانشگاه برگزار شد مسائل مربوط به تشکیل کانون دانش آموختگان مرد بحث و بررسی قرار گرفت.

ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی ضمن اعلام حمایت از ایجاد اشتغال دانش آموختگان دانشگاه فنی استان اعلام کرد وظیفه دانشگاه تشکیل کانون استانی دانش آموختگان و همکاری با کانون است و هر نوع همکاری لازم با کانون باید توسط روسا و بخش ارتباط با صنعت مراکز صورت پذیرد.

دکتر سیروس یوسفی افزود: ما به عنوان هیات موسسان کانون باید دانش آموختگان داشگاهمان را شناسایی و به کانون معرفی کنیم تا ایشان توسط کانون سازماندهی شوند.

در ادامه حاضرین به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند که از مهمترین آنها درخواست قرار گرفتن امکانات دانشگاه در اختیار کانون جهت برگزاری جلسات و انجام فعالیتهای آموزشی، آزمایشی و پژوهشی و نیز تعیین محل استقرار کانون و محل برگزاری مجمع را میتوان بیان کرد.
همچنین ایجاد ارتباط و تفاهم میان کانون دانش آموختگان با سازمان آموزش فنی و حرفه ای استان جهت برگزاری دوره های آموزشی برای هنر آموزان این سازمان و اعطای گواهینامه مشترک میان دانشگاه فنی و حرفه ای و سازمان آموزش فنی و حرفه ای استان از دیگر پیشنهادات مطرح شده در این جلسه بود.

در پایان نیز مسئول و دبیر کانون معرفی و مقرر شد تا لیست دانش آموختگان جهت برقراری ارتباط و عضو گیری در اختیار دبیر کانون قرار گیرد.

ارسال نظر شما