پیام تبریک رئیس دانشگاه ملی مهارت واحد استان آذربایجان غربی بمناسبت روز خبرنگار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت واحد استان آذربایجان غربی دکتر رسول خداویردی‌وند کشتیبان در پیامی فرارسیدن ۱۷مرداد، روز خبرنگار را تبریک گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:
نوشتن را خدا به شما یاد داد و به قلم قسم
یاد کرد و فرمود: «ن والقلم و ما یسطرون»

راستی که رسالت اصحاب خبر و رسانه بسیار خطیر و حساس است؛ چنانچه پیامبر خدا صلی الله علیه و آله فرموده است: «حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت‌گری نهراس»، از همین روست که می‌توانیم حق‌گویی و مطالبه‌گری حق، توسط خبرنگاران عزیز را مجاهدتی عظیم، و فداکاری فرهنگی سترگ بنامیم و قدردان آن باشیم.

بدینوسیله ضمن گرامیداشت هفدهم مرداد ماه سالروز شهادت شهید «محمود صارمی» شهید عرصه خبر و تبریک روز خبرنگار به شما خبرنگاران عزیز، طلایه داران جبهه آگاهی و چشم بینا و زبان گویای مردم، نگارندگان حق و حقیقت، تلاشگران عرصه متعالی رسانه و خبر که میوه آگاهی و روشنفکری را بر سفره حال و آینده می‌گذارید؛ موفقیت شما در شغل هیجان‌انگیزتان را آرزومندم.

از خداوند متعال سلامتی و توفیق روزافزون تان را خواستارم و امید آن را دارم که قلمتان همیشه پاینده باشد.