دیدار رئیس دانشگاه ملی مهارت واحد استان آذربایجان غربی با مدیرکل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت واحد استان آذربایجان غربی دکتر رسول خداویردی‌وند کشتیبان روز دوشنبه ۲۲مرداد ماه با مهندس مهدی اعظمی چهاربرج دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار که به منظور پیگیری اجرای مصوبات نشست استاندار آذربایجان غربی با هیئت رئیسه دانشگاه که در اسفند ماه سال گذشته برگزار شده بود انجام گرفت؛ دکتر رسول خداویردی‌وند کشتیبان ضمن معرفی دانشگاه ملی مهارت و رسالت این دانشگاه، به مصوبات نشست استاندار با هیئت رئیسه دانشگاه اشاره و خواستار همکاری اداره کل جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان برای اجرای بندهای مربوط به این نهاد در مصوبات آن نشست شد.

مهندس اعظمی چهاربرج نیز ضمن قدردانی از حضور دکتر خداویردی‌وند کشتیبان عنوان کرد: آموزش باید در اولویت کار ما قرار بگیرد چرا که اثرات مثبت آن در جامعه جاری و ساری خواهد شد و در خانواده‌ها نمود پیدا خواهد کرد؛ به همین منظور اداره کل جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان نیز همکاری لازم به منظور اختصاص اموال مورد نیاز دانشگاه جهت استفاده در حوزه آموزش را در چهار چوب قانون و سازوکار این اداره کل انجام خواهد داد.