حضور اساتید دانشگاه ملی مهارت واحد استان آذربایجان غربی در جلسه نشست تبینی بسیج اساتید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت واحد استان آذربایجان غربی جمعی از اساتید این دانشگاه در جلسه نشست تبیینی بسیج اساتید با موضوع انتخابات حضور پیدا کردند.

در این جلسه که در سالن دانشگاه ارومیه برگزار شد دکتر حیدری رئیس بسیج اساتید آذربایجان غربی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید مصطفی چمران به عنوان یک استاد دانشگاه تراز انقلاب اسلامی، گفت: اساتید ما بالاخص اساتید بسیجی نیز باید همانند شهید چمران هم در عرصه علم و هم در عرصه جهاد فعالیت کنند.

رئیس بسیج اساتید استان با اشاره به انتخابات آتی در کشور،‌ عنوان کرد:‌ اساتید دانشگاه در این انتخابات در جهت افزایش مشارکت و انتخاب فردی اصلح می‌توانند نقش بسزایی داشته باشند.

دکتر صدرالحسینی کارشناس مسائل خاورمیانه به عنوان سخنران ویژه این نشست، مطالبی در تشریح موقعیت امروز کشور و منطقه را بیان و وظیفه بسیج اساتید در این دوران را بازگو کرد.

پخش کلیپی از سخنان مقام معظم رهبری در توصیف شهید والامقام آیت الله رئیسی از دیگر برنامه های این مراسم بود.