برگزاری مراسم بزرگداشت روز کارمند دانشگاه ملی مهارت واحد استان آذربایجان غربی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت واحد استان آذربایجان غربی مراسم گرامیداشت روز کارمند این دانشگاه با حضور کارکنان دانشگاه و خانواده ایشان روز جمعه ۳۰ام شهریور ماه برگزار و با اهدای لوحی از سوی دکتر رسول خداویردی‌وند کشتیبان رئیس دانشگاه، از کارمندان نمونه مراکز تابعه دانشگاه ملی مهارت واحد استان آذربایجان غربی و همچنین حوزه‌های مختلف دانشکده شهید قاضی طباطبایی ارومیه تجلیل شد.

در این مراسم از دانشکده شهید قاضی طباطبایی ارومیه آقای فرشاد افشار و خانم سمیه لطفی از حوزه معاونت آموزشی، آقای جواد شیخ محمدی از حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی، خانم حبیبه یوسفی‌وند از حوزه معاونت اداری و مالی، آقای محمد نجفی از حوزه معاونت پژوهش و فناوری و آقای سجاد فیضی از حوزه تدارکات و پشتیبانی، از آموزشکده شهید بهشتی آقایان مجید عباس‌زاده و حامد فاخر، از آموزشکده دختران ارومیه آقای سجاد پورحاجی و خانم فروغ آقازاده و از آموزشکده دختران خوی نیز خانم‌ها پریسا فتاحی و معصومه سیفلو به عنوان کارمندان نمونه دانشگاه ملی مهارت واحد استان آذربایجان غربی انتخاب و از ایشان تجلیل شد.

گفتی است این مراسم به دلیل تقارن هفته دولت و روز کارمند با سالروز اربعین اباعبدالله الحسین (ع) و ایام عزاداری دهه پایانی ماه صفر، همزمان با شب ولادت نبی مکرم اسلام (ص) و امام جعفر صادق (ع) برگزار شد.