برگزاری جلسه کمیته ترفیعات اعضای هیئت علمی دانشگاه ملی مهارت واحد استان آذربایجان غربی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت واحد استان آذربایجان غربی کمیته ترفیعات اعضای هیئت علمی دانشگاه روز شنبه ۱۷ شهریور ماه با حضور دکتر رسول خداویردی‌وند کشتیبان رئیس دانشگاه و رئیس کمیته، دکتر فرزاد راهپیما معاون آموزشی دانشگاه و دبیر کمیته، دکتر علی مصاحب طلب معاون پژوهش و فناوری دانشگاه و همچنین اعضای هیئت علمی دانشگاه تشکیل جلسه داد.

دکتر خداویردی‌وند کشتیبان در این جلسه ضمن اشاره به وضعیت آموزشی دانشگاه، بر لزوم همکاری اعضای هیئت علمی با معاونت آموزشی دانشگاه تاکید کرد.

دکتر راهپیما نیز بر لزوم اهتمام ویژه اعضای هیئت علمی به آیین نامه‌های ارتقا و همچنین کمیته ترفیعات دانشگاه، ثبت به موقع آثار پژوهش در سامانه بوستان، حضور هفتگی و مداوم اعضای هیئت علمی در دانشگاه و مواردی از این قبیل تاکید کرد.

در ادامه جلسه خانم دکتر مریم مجیدزاده از اعضای هیئت علمی دانشگاه و عضو کمیته ترفیعات مواردی در خصوص نحوه تکمیل کاربرگ‌های ترفیع ارائه کرد.