حضور نمایندگان دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان در هنرستان‌های استان به منظور هدایت تحصیلی دانش‌آموزان

تاریخ انتشار : جمعه ۲۷ خرداد ۱۴۰۱

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان  غربی، کارشناسان آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای استان با حضور در هنرستان‌های شهرستانهای استان با مدیران این هنرستان‌ها دیدار کردند.

در این دیدارها نمایندگان دانشگاه ضمن معرفی دانشگاه فنی و حرفه‌ای و مراکز چهارگانه این دانشگاه در استان، نحوه ورود دانش‌آموزان به دانشگاه فنی و حرفه‌ای و نیز رشته‌های موجود در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان را عنوان کردند.
ایشان همچنین از کارگاه‌ها و امکانات هنرستان‌های استان بازدید کردند.

نمایندگان دانشگاه به منظور آشنایی هرچه بیشتر دانش‌آموزان با دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان، پوسترها و بنرهایی که جهت معرفی دانشگاه تهیه شده بود را در محل سالن امتحانات و محوطه هنرستان‌ها نصب کردند.

آخرین اخبار ها

لطفاً نام خود را وارد نمایید