اطلاعیه تغذیه دانشجویان خوابگاه

تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۱
اطلاعیه تغذیه دانشجویان خوابگاه

به اطلاع دانشجویانی که جهت شرکت در امتحانات پایان ترم اقدام به ثبت نام در خوابگاه نموده اند می رساند جهت رزرو غذای 2 هفته آینده از طریق سامانه صبا به آدرس https://saba.tvu.ac.ir  با وارد نمودن کد کاربری:شماره دانشجویی و رمز عبور: کد ملی، افزایش اعتبار و رزرو اقدام فرمایند.
تذکر مهم :
1-     رزرو غذا بصورت هفتگی و تا روز چهارشنبه 10 شب هفته جاری می باشد. و پس از سپری شدن موعد مقرر رزرو غذا امکان پذیر نمی باشد.
2-    لغو غذا و برگشت وجه به کیف پول صرفاً 48 ساعت قبل، از طریق پنل کاربری دانشجو امکان پذیر می باشد.
3-    دانشجویانی که در ثبت نام جدید خوابگاه نام نویسی نکرده و کد رهگیری دریافت نکرده اند قابلیت رزرو شام را نخواهند داشت، این افراد مشخصات خود را تا چهارشنبه هفته جاری به سرپرستان خوابگاه ارائه نمایند.

آخرین اخبار ها

لطفاً نام خود را وارد نمایید