تودیع و معارفه روسای جدید و سابق دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی و دانشکده شهید قاضی طباطبایی ارومیه برگزار شد.

تاریخ انتشار : پنج شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی، طی حکمی از سوی دکتر عرفان خسرویان سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای کشور، دکتر رسول خداویردی وند کشتیبان به عنوان سرپرست جدید دانشگاه فنی و حرفه ای استان و هچنین دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه منصوب شد.

امروز چهارشنبه 21 اردیبهشت ماه 1401 دکتر مهدی دستگردی مدیر کل دفتر فرهنگی و برنامه ریزی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور با اهدای این حکم دکتر رسول خداویردی وند کشتیبان را به عنوان سرپرست جدید دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی و دانشکده شهید قاضی طباطبایی ارومیه معرفی کرد و از زحمات دکتر سیروس یوسفی خاتونی نیز در زمان تصدی این مسئولیت تجلیل شد.

لطفاً نام خود را وارد نمایید
لطفاً ایمیل را وارد نمایید لطفاً ایمیل را به درستی وارد نمایید