برگزاری همایش رشد و گسترش کارآفرینی در میان بانوان با رویکرد بهبود وضعیت اقتصادی به مناسبت ایام پیروزی انقلاب اسلامی در آموزشکده فنی و حرفه ای دختران ارومیه

تاریخ انتشار : دو شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۰

به گزارش روابط عمومی آموزشکده فنی و حرفه ای دختران ارومیه، همزمان با ایام پیروزی انقلاب اسلامی همایش رشد و گسترش کارآفرینی در میان بانوان با رویکرد بهبود وضعیت اقتصادی در این آموزشکده رگزار گردید.
در آغاز این همایش ریاست آموزشکده فنی و حرفه ای دختران ارومیه ضمن خوشامدگویی به شرکت کنندگان در همایش و تبریک سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، به اهمیت و لزوم گسترش فرهنگ کار آفرینی و مهارت آموزی در راستای توانمندسازی بانوان اشاره و به نقش مهم بانوان و فعالیتهای کار آفرینان آنان در رشد و توسعه اقتصادی تاکید کرد.
خانم دکتر مجیدزاه در ادامه با اشاره به اینکه آموزشکده فنی و حرفه ای دختران ارومیه تنها مرکز دانشگاهی فنی و حرفه ای و مهارت محور بانوان در سطح شهر ارومیه میباشد، بر لزوم تعامل و ارتباط هر چه بیشتر صنعت و این دانشگاه در حوزه کارآفرینی در جهت اشتغال و توانمندسازی بانوان تاکید کردند.

در ادامه دکتر سیروس یوسفی رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی نیز با تبریک ایام پیروز انقلاب اسلامی به پتانسیل‌ها و امکانات دانشگاه فنی و حرفه ای در بحث مهارت آموزی و تربیت تکنسین ماهر برای ورود به بازار کار اشاره و نقش بانوان را در فعالیتهای کارآفرینان با اهمیت و پررنگ معرفی کرد.

سخنران بعدی همایش دکتر زنوزی عضو هیات علمی دانشگاه ارومیه و مدیر مراکز رشد و نوآوری دانشگاه ارومیه بود که به عنوان دبیر علمی همایش بر لزوم ورود و گسترش فعالیتهای خلاقانه و نوآورانه در ساختارهای آموزشی تاکید و عنوان کرد اگر فرهنگ کار آفرینی در میان بانوان ایجاد شود آنها خواهند توانست فرزندانی موفق، خلاق و کارآفرین تربیت کنند چرا که موثرترین افراد جامعه مادران هستند. در این شرایط شاهد اثرات شگرف این اتفاق در آینده خواهیم بود و طولی نخواهد کشید که پایه های اقتصادی کشور همانند پایه های فرهنگی مان به قدری قوی خواهند شد که بسیاری از کشورهای دنیا در مقابل قدرت اقتصادی ایران سر تعظیم فرود خواهند آورد.

دیگر سخنرانان و مهمانان این همایش خانم نیر الهامی مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری، دکتر محمدسلیم عباسی مدیر کل محترم اداره آموزش فنی و حرفه ای استان، دکتر موسویان مدیر کل محترم مرکز کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه فنی و حرفه ای، مهندس حسین پناهی رییس شورای اسلامی شهرستان ارومیه و رییس مرکز مطالعات و پژوهش‌های شورای اسلامی، مهندس عبادی مدیر کل اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان، و جمعی از کارآفرینان بودند که به ایراد سخنرانی و ارائه نظرات خود پیرامون محورهای همایش پرداختند.

در پایان همایش از فارغ‌التحصیلان کارآفرین آموزشکده فنی و حرفه ای دختران ارومیه با اهدای لوح و هدایایی تجلیل شد.

همچنین بر اساس تعامل صورت گرفته میان آموزشکده فنی و حرفه ای دختران ارومیه با ارگانها و سازمانهای مختلف در این همایش، زمینه و مقدمات عقد تفاهم نامه میان این آموزشکده و برخی از ادارات و سازمان‌ها فراهم شد.

همزمان با این همایش، نمایشگاهی از دستاوردها، محصولات و تولیدات دانشجویان آموزشکده فنی و حرفه ای دختران ارومیه و بانوان کارآفرین با همکاری اداره کل آموزشکده فنی و حرفه ای استان در محل آموزشکده نیز برگزار شد که حاضرین در همایش از این نمایشگاه بازدید کردند.

لطفاً نام خود را وارد نمایید
لطفاً ایمیل را وارد نمایید لطفاً ایمیل را به درستی وارد نمایید