به مناسبت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و سردار سلیمانی برگزارشد.

تاریخ انتشار : یک شنبه ۱۹ دی ۱۴۰۰

همایش "حمایت از ولایت از نگاه حضرت فاطمه (س)"

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی، این همایش به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و با مشارکت بسیج اساتید، بسیج کارکنان و بسیج دانشجویی این دانشگاه روز چهارشنبه ۱۵ دی ماه در سالن آمفی تئاتر دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه برگزار شد.

در ابتدای این مراسم رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای آذربایجان غربی اظهار کرد: هر کاری که برای جبران خدمات شهید سلیمانی در دفاع از امنیت ایران اسلامی شود نمی‌تواند ذره‌ای از اقدامات وی را جبران کند.

سیروس یوسفی افزود: سردار سلیمانی همواره ذوب در ولایت بود و همین ولایت‌پذیری راز ماندگاری وی است که پس از شهادتش نیز همچنان مردم به بزرگی از او یاد کرده و مراسمات یادبود باشکوهی برایش برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: همواره در خاطرات و وصیت‌نامه شهدا آمده است که در مشکلات به حضرت زهرا(س) متوسل شده و از ایشان یاری می‌گرفتند و سردار سلیمانی نیز ارادت خاصی به این بانوی بزرگ اسلام داشتند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان نیز در با اشاره به جایگاه امام خمینی(ره) در نزد مردم عنوان کرد: ارادت مردم به ایشان تنها محدود به اقشار مذهبی نبود بلکه افراد با افکار و باورهای متفاوت نیز به امام خمینی(ره) علاقه‌مند بودند و مراسم تشییع ایشان یکی از پرشکوه‌ترین مراسمات قرن گذشته بود.

حجت‌الاسلام محمد مختارزاده تصریح کرد: راز این محبوبیت و ماندگاری حضرت امام خمینی(ره) تواضع بود که ایشان این اخلاق و خصوصیات را با پیروی از سیره اهل بیت علیهم السلام به ویژه حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها به دست آورده است.

در ادامه مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی به عنوان سخنران ویژه این مراسم، ضمن تسلیت شهادت حضرت فاطمه (س) اظهار داشت: جایگاه حضرت فاطمه(س) در اسلام یک جایگاه ویژه است و پیامبر اسلام (ص) زمانی با لقب امام‌ابیها، ایشان را صدا می‌کنند که در آن زمان زنده به‌ گور کردن دختران رواج داشت. ایشان با این اقدام سعی داشتند تا جایگاه زن در اسلام را به خوبی در بین مردم رواج دهد در حالی که در قرن ۲۱ با وجود پیشرفت تکنولوژی هنوز هم زن به آن جایگاهی که در اسلام از آن یاده شده، دست نیافته است.

حجت الاسلام والمسلمین منصور امامی تصریح کرد: پس از دوره رنسانس و زایش علمی که در اروپا رخ داد و به انقلاب صنعتی منجر شد، اروپاییان با فرهنگ دینی آشنا شده بودند اما در فرهنگ اروپا، کلیسا اجازه نمی‌داد آنان به راحتی بتوانند یافته‌های علمی خود را در جامعه منتشر کرده و آن را مخالف تعالیم کلیسا می‌دانستند.

وی افزود: به همین سبب گردن بسیاری از دانشمندان را با گیوتین قطع کرده و آنان را سوزانده و یا زندانی کردند و نتیجه این شد که دنیای علم در اروپا خود را در تقابل با کلیسا دید و به این نتیجه رسیدند که علم و دین با یکدیگر در تقابل هستند.

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: امروزه انسان دچار از دست دادن هویت شده که نتیجه دین‌گریزی و نگاه ابزاری و مادی به انسان است و این همان نگاه لیبرال سرمایه‌داری بوده که انسان فقط یک ابزاری برای کار و تولید ثروت برای سرمایه‌داران است.

وی ادامه داد: در این نظام بیشترین آسیب متوجه بانوان شده است و نظام لیبرال سرمایه‌داری، همسرداری، مادری و روحیه زنانه را از آنها گرفته و تنها هدفش استفاده ابزاری از زنان است؛ اما برخلاف این نظام، در اسلام جایگاه خاصی به بانوان در نظر گرفته شده است و تمام امامان معصوم(ع) به حضرت زهرا(س) متوسل شده و احترام خاصی به ایشان دارند.

این مراسم شامل بخش‌های دیگری از جمله مداحی و رجز خوانی نیز بود.

در پایان این همایش حاضرین با حضور در مزار شهدای گمنام دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ضمن اهدای گل، قرائت فاتحه و ادای احترام به مقام والای این شهدا با آرمانهای امام راحل و شهدای نظام مقدس جمهوری اسلامی تجدید بیعت کردند.

لطفاً نام خود را وارد نمایید
لطفاً ایمیل را وارد نمایید لطفاً ایمیل را به درستی وارد نمایید