به مناسبت هفته ملی پژوهش و فناوری برگزار شد.

تاریخ انتشار : دو شنبه ۶ دی ۱۴۰۰
به مناسبت هفته ملی پژوهش و فناوری برگزار شد.

مراسم بزرگداشت هفته ملی پژوهش و فناوری و تجلیل از فعالین عرصه پژوهش آموزشکده فنی و حرفه ای دختران ارومیه
به گزارش روابط عمومی دختران ارومیه مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری و تجلیل از فعالین عرصه پژوهش در تاریخ در سالن اجتماعات آموزشکده فنی و حرفه ای دختران ارومیه برگزار شد.
 رییس آموزشکده فنی و حرفه ای دختران ارومیه ضمن تاکیر بر اهمیت پژوهش در آموزه های دینی، عنوان‌ کرد: آموزش و پژوهش باید در راستای توانمندسازی دانشجویان و انتقال مهارت مورد نیاز برای ورود به بازار کار باشند.
دکتر مریم مجیدزاده با اشاره به فعالیتهای ارزشمند انجام گرفته در حوزه پژوهش به برگزاری وبینارهای پربار، مسابقات متعدد و برگزاری نمایشگاههای دست ساخته ها و توانمندی‌های دانشجویان آموزشکده خواستار تلاش مضاعف اساتید و دانشجویان در راستای تحقق اهداف دانشگاه فنی و حرفه ای و ترویج کارآفرینی شد.
در این مراسم همچنین از اساتید، دانشجویان و کارکنانی که در زمینه پژوهش، برگزاری وبینار و برگزاری نمایشگاه استانی هفته پژوهش حضور فعال داشتند با اهدا لوح تقدیر و جوایزی تجلیل شد.

لطفاً نام خود را وارد نمایید
لطفاً ایمیل را وارد نمایید لطفاً ایمیل را به درستی وارد نمایید