کلنگ‌زنی دانشکده کشاورزی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی در شهرستان شوط

تاریخ انتشار : شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۰

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی روز چهارشنبه دهم آذر ماه با حضور رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان، فرماندار، شهردار و رؤسای ادارات خدمات رسان شهرستان شوط کلنگ احداث دانشکده کشاورزی شهرستان شوط در منطقه آزاد تجاری _ صنعتی ماکو به زمین زده شد.

زمین احداث این دانشکده توسط خیر گرانقدر جناب آقای دکتر کاظم عالی به دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی اهدا شد.

در حین این مراسم دکتر سیروس یوسفی ضمن قدردانی از خیر اهدا کننده این زمین موقوفی، فرماندار و مسئولین شهرستان شوط ابراز امیدواری کرد تا مراحل ساخت این واحد دانشگاهی به سرعت پیگیری و انجام شود تا شاهد افتتاح آن باشیم.

فرماندار شهرستان شوط نیز این اتفاق را بسیار  مهم و مبارک برشمرده و عنوان کرد: ما و مسئولین شهرستان شوط مساعدت‌ و همکاری لازم را در این زمینه با دانشگاه فنی و حرفه ای استان انجام خواهیم داد.

در پایان این مراسم نیز دکتر یوسفی با اهدای لوح سپاسی از دکتر کاظم عالی خیر محترم و دکتر حسن عبدالهی اصل فرماندار شهرستان شوط به دلیل پیگیری‌های انجام گرفته قدردانی کرد.

آخرین اخبار ها

لطفاً نام خود را وارد نمایید