آیین معارفه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی

تاریخ انتشار : دو شنبه ۸ آذر ۱۴۰۰

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی روز شنبه ۶ آذر ماه طی مراسمی با حضور مسئول و معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان، ریاست و تعدادی از مسئولین دانشگاه فنی و حرفه ای استان حجت الاسلام محمد مختارزاده به عنوان مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه معرفی شد.

در این جلسه دکتر سیروس یوسفی ضمن قدردانی از حضور مهمانان به ضرورت حضور مسئول  نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها اشاره و بیان کرد: خلا ناشی از نبود مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهفنی و حرفه ای استان به شدت احساس میشد و امیدواریم حضور حجت الاسلام مختار زاده منشا خیر و برکت برای این دانشگاه باشد.
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای آذربایجان غربی تصریح کرد: حضور مسئول نمایندگی نهاد رهبری موجب گره گشایی مشکلات اعتقادی و فرهنگی دانشجویان و کارکنان دانشگاه و سرآغاز فعالیت های فرهنگی جدیدی خواهد بود که تمام این موارد به نفع دانشگاه است.

سپس حجت الاسلام والمسلمین دکتر غلام رضا اسم حسینی ضمن بیان سابقه حجت الاسلام مختار زاده و معرفی ایشان به عنوان مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه فنی و حرفه ای استان و رابط بین این دانشگاه و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان عنوان کرد: امید می‌رود با حضور ایشان فعالیت‌های فرهنگی در این دانشگاه بیش از پیش شود و فعالیت شورای انضباطی دانشگاه، کانون عفاف و حجاب، هیأت نظارت بر تشکل‌های دانشجویی و ستاد اقامه نماز برجسته تر شود.
 مسئول نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان افزود: با بيان اينکه حجت‌اسلام و المسلمين مختارزاده شخصيتی مسئوليت‌پذير است، ابراز اميدواری کرد ايشان در ادامه مسئوليت خود در سمت مسئول نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فنی و حرفه ای استان همچون تجربیات گذشته موفق باشد.

سخنران دیگر این مراسم حجت الاسلام و المسلمین محمد مختار زاده بود.
ایشان در سخنان خود عنوان کرد: خداوند را شاکرم که این توفیق را به من داد تا در این جایگاه قرار بگیرم و بتوانم خدمتگذار خانواده بزرگ دانشگاه فنی و حرفه ای استان باشم و همچنین از حجت الاسلام و المسلمین اسم حسینی نیز به جهت اعتماد به بنده و در اختیار قرار دادن این موقعیت تشکر می کنم.

بعد از این مراسم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فنی و حرفه ای استان افتتاح شد.

سپس حاضرین با حضوردر مزار شهدای گمنام دانشکده فنی شهید قاضی طباطبایی ارومیه با نثار گل و قرائت فاتحه یاد و خاطره شهیدان را گرامی داشتند.

در پایان نماز جماعت ظهر و عصر به امامت حجت الاسلام و المسلمین محمد مختارزاده اقامه شد.

آخرین اخبار ها

لطفاً نام خود را وارد نمایید