دیدار رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی با فرماندار ویژه خوی

تاریخ انتشار : دو شنبه ۱ آذر ۱۴۰۰
دیدار رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی با فرماندار ویژه خوی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان به همراه رییس آموزشکده فنی دختران خوی با فرماندار ویژه شهرستان خوی دیدار و گفتگو کرد.

دکتر سیروس یوسفی در این دیدار ضمن تشکر از فرماندار خوی به منظور فراهم کردن این دیدار به بیان مسائل و مشکلات مربوط به دانشگاه فنی استان به ویژه آموزشکده فنی دختران خوی پرداخت.
وی با اشاره به کمبود بودجه دانشگاه فنی و حرفه ای خواستار اختصاص بودجه برای این دانشگاه از اعتبارات استانداری و فرمانداری ها شد.

حسین عباسی نیز با اشاره به این موضوع که دانشگاه فنی و حرفه ای یکی از نیازهای اساسی کشور طی سالهای گذشته بود عنوان کرد: این دانشگاه باید خیلی پیشتر از این ایجاد میشد و میتوانست کشور را به سمت صنعتی بودن و پیشرفت سوق دهد که در این صورت می توانستیم همسو با کشورهای پیشرفته حرکت کنیم.
وی افزود: کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه به سوی مهارت آموزی و پرورش تکنسین می روند که این امر مهم رسالت دانشگاه فنی و حرفه ای است و باید دولت تلاش خود را برای توسعه این دانشگاه همت بیشتری بکند.
فرماندار ویژه خوی تصریح کرد: آموزشکده فنی دختران خوی باید چشم انداز آینده را در نظر گرفته و به فکر گسترش آموزشکده باشد و ما نیز با کمک دستگاههای اجرایی شهرستان در این مسیر دانشگاه فنی و حرفه ای استان را یاری خواهیم کرد.

در پایان این دیدار دکتر سیروس یوسفی با تقدیم هدیه ای از زحمات و همراهی حسین عباسی و همکاران ایشان در فرمانداری شهرستان خوی قدردانی کرد.

آخرین اخبار ها

لطفاً نام خود را وارد نمایید