برگزاری جلسه هم‌اندیشی مرکز مطالعات و پژوهش‌های شورای اسلامی ارومیه با دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی

تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۰

جلسه هم اندیشی مرکز مطالعات و پژوهشهای شورای اسلامی شهر ارومیه با دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی به همت معاونت پژوهشی و فناوری این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی این جلسه با حضور رییس مرکز مطالعات و پژوهشهای شورای اسلامی، تعدادی از اعضای شورا و مسئولان شهرداری ارومیه، رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان، معاونت پژوهشی و فناوری و تعدادی از مسئولین و اعضای هیات علمی این دانشگاه در سالن جلسات مرکز مطالعات و پژوهشهای شورای اسلامی برگزار شد.

رییس مرکز مطالعات و پژوهش های شورای اسلامی ارومیه عنوان کرد: گام اول مرکز پژوهشها در راستای بارش افکار و تولید فکر است که ما در این رابطه دست نیاز به سوی دانشگاهیان دراز کرده ایم؛ اگر بتوانیم از پتانسیل نخبگان دانشگاهی استفاده کنیم آیندگان نیز از تفکر آنان بهره مند خواهند شد.
حسین پناهی در ادامه افزود: در حوزه خدمات شهری، سیما و منظر و پسماند می توان با استفاده از ایده و تفکرات نخبگان دانشگاهی سیستم مدرن و هوشمند را جایگزین روشهای سنتی کنیم. مرکز پژوهشها محل اتصال مولدین فکر و ایده با مجریان مدیریت شهری است. مسائل علمی مدیریت شهری را میتوانیم با همکاری مراکز دانشگاهی پشتیبانی کرد.
وی همچنین تدوین طرح استحصال انرژی از زباله را پیشنهاد داد و آمادگی مرکز پژوهشها برای بررسی طرحهای مشابه را اعلام نمود.

احد یوسفی عضو شورای اسلامی شهر ارومیه نیز دانشگاه فنی و حرفه ای را به سبب حرکت تئوری و عملی، متفاوت از سایر مراکز علمی دانست و بیان کرد: وجود پتانسیل علمی، فردی و کارگاههای عملی دانشگاه فنی و حرفه ای ظرفیتی است که میتواند دغدغه های حوزه شهری و خدمات شهری از جمله طراحی های نوین، نوسازی ناوگان حمل و نقل، و بازیافت زباله را حل کند.
یوسفی در ادامه تصریح کرد: یکی از مشکلات کشور در حوزه پسمانده، بازیافت زباله های الکترونیک است که آلودگی و خطر این زباله ها برای طبیعت خیلی بیشتر از زباله های خانگیست. اگر خروجی این جلسه بازیافت زباله های الکترونیک باشد فوق العاده ارزشمند خواهد بود.
وی تاکید کرد: شهرداری باید از پتانسیل علمی اساتید و دانشگاهیان استفاده کند.

در ادامه دکتر سیروس یوسفی ضمن اشاره به ظرفیت های دانشگاه فنی و حرفه ای عنوان کرد: با توجه به اینکه فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه ای دارای مهارت هستند اکثر آنها وارد بازار کار می‌شوند و نیز کار آفرین هستند که به این دلیل این دانشگاه  متمایز از سایر دانشگاه‌ها میباشد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان با اشاره به برگزاری رویداد روشا (رویداد شتاب آذربایجان) گفت: همکاری شورای اسلامی شهر و مدیریت شهری، دانشگاه فنی و حرفه ای استان و پارک علم و فناوری استان در جهت برگزاری این رویداد می‌تواند خروجی بهتری داشته باشد که به سود شهر خواهد بود.
وی همچنین فعالیت‌های صورت گرفته در حوزه مدیریت شهری از طرف دانشگاه فنی و حرفه ای استان مانند طراحی و تولید ایستگاه‌های اتوبوس و مبلمان شهری را نیز مطرح کرد و گفت: ما همچنان آماده هر نوع همکاری با شورای اسلامی و شهرداری ارومیه در راستای پیشرفت شهرمان هستیم.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه آمادگی دانشگاه فنی و حرفه ای استان برای انجام تحقیقات در خصوص زباله های الکترونیک را اعلامو عنوان کرد: این طرح میتواند به صورت پایلوت در این دانشگاه انجام شود.
دکتر امین دمیا خاطر نشان کرد: ثمرات تولید علم و استفاده از آن میتواند برای شهرداری و حل مشکلات شهر باشد.

حسن شریفی مسئول دپارتمان آموزش پارک علم و فناوری نیز تاکید کرد: ما آماده برگزاری رویداد روشا با همکاری دانشگاه فنی و حرفه ای استان و شهرداری ارومیه هستیم و ایده های برگزیده را جذب خواهیم کرد.

در ادامه دیگر حاضرین در جلسه نظرات خود در ارتباط با نوع همکاری در حوزه های مدیریت شهری را ارائه و ضمن بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل طرح شده، مباحثی همچون: ایجاد ارتباط بین دانشگاه و صنعت با مدیریت شهری، حمایت مالی از طرح های پژوهشی دانشگاه، انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین مراکز علمی و مرکز پژوهشهای شورا، برگزاری رویدادهای ایده‌پردازی و دریافت طرح، تفکیک پسماند از مبدا و همچنین رعایت اصول بازیافت و دفن پسماندها نیز مطرح شد و به موضوع فرهنگسازی برای کاهش تولید پسماند و تفکیک پسماند از مبداء تاکید کردند.

آخرین اخبار ها

لطفاً نام خود را وارد نمایید