بازدید رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی از شرکت اروم تریلر ارومیه تولید کننده انواع تریلرهای یخچال دار، کمپرسوری و تانکر

تاریخ انتشار : شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۰

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی دکتر سیروس یوسفی به همراه معاون پزوهشی و تعدادی از اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه از شرکت اروم تریلر ارومیه و روند تولید محصولات این شرکت بازدید کردند.

پس از این بازدید دکتر یوسفی با هیات مدیره شرکت اروم تریلر دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار دکتر یوسفی ضمن تشکر از دعوت هیات مدیره شرکت اروم تریلر به معرفی دانشگاه فنی و حرفه ای استان پرداخته و به ارتباط بیش از پیش دانشگاه فنی و حرفه ای استان با صنایع استان تاکید کرد.
وی بیان کرد: با توجه به اینگه دانشگاه فنی و حرفه ای دانشگاه مهارت محور بوده و دانش آموختگان این دانشگاه از نظر فنی دارای تخصص و مهارت بالایی هستند میتوانند نیاز صنعت استان به نیروی کار ماهر و تکنسین را تامین کنند و ما آماده هستیم در صورت درخواست صاحبان صنایع نیروی کار مورد نیازشان را به ایشان معرفی کنیم.

اعضای هیات مدیره شرکت اروم تریلر نیز ضمن تاکید بر تعامل بیشتر با دانشگاه فنی و حرفه ای عنوان کردند: ما از فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه ای جهت اشتغال در این کارخانه استقبال میکنیم و با توجه به تخصص و مهارت دانش آموختگان دانشگاه فنی و حرفه ای و همچنین نیاز کارخانه ما به تکنسین و نیروی کار ماهر از این دانشگاه تقاضا داریم تا از فارغ التحصیلان برتر خود در رشته های مرتبط را به ما معرفی کند تا با استخدام در این کارخانه کمبود نیروی کار ما نیز جبران شود.

در پایان این جلسه مقرر شد تا تفاهم نامه ای جهت همکاری دانشگاه فنی و حرفه ای استان و شرکت اروم تریلر ارومیه منعقد شود و نمایندگانی از هر دو طرف جهت تنظیم این تفاهم نامه معرفی شد.

آخرین اخبار ها

لطفاً نام خود را وارد نمایید