دیدار رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان با رئیس پارک علم و فناوری

تاریخ انتشار : شنبه ۱ آبان ۱۴۰۰
دیدار رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان با رئیس پارک علم و فناوری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی، در این دیدار دکتر یوسفی ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص دانشگاه فنی و حرفه ای بیان کرد: باتوجه به مهارت محور بودن دانشگاه فنی و حرفه ای، دانشجویان و فارغ التحصیلان این دانشگاه می‌توانند به راحتی وارد بازار کار شوند و کمبود تکنسین را جبران کنند.

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان افزود: دانشگاه فنی و حرفه ای استان آماده همکاری با پارک و علم و فناوری استان بوده و ارائه هر گونه خدماتی توسط دانشگاه اعم از فضای کارگاهی، آزمایشگاهها و دیگر امکانات می‌تواند کمک خوبی به پارک علم و فناوری و واحدهای مستقر در آن باشد.

دکتر غلامرضا منصورفر نیز ضمن قدردانی از حضور دکتر یوسفی در پارک و علم و فناوری به بیان مشکلات فارغ التحصیلان دانشگاه‌ها و ورود به بازار کار پرداخته و عنوان کرد: بدلیل عدم عملی بودن دروس رشته های مهندسی، فارغ التحصیلان رشته های مهندسی نمی‌توانند به راحتی وارد بازار کار شوند و این مهمترین تفاوت بین مهندس و تکنسین می‌باشد.

رییس پارک علم و فناوری استان افزود: شرکت‌های دانش بنیان و شرکت‌های فناور مستقر در پارک مورد حمایت پارک قرار می‌گیرند که دانشجویان و فارغ التحصیلان صاحب ایده و طرح هم می‌توانند از امتیازتی از قبیل مشاوره، کارگاه‌ها و کلاسهای آموزشی و تسهیلات مالی کم بهره استفاده کنند و حضور اساتید و اعضای هیات علمی در کنار ایشان می‌تواند خیلی مؤثر باشد.

وی ادامه داد: ایجاد مرکز رشد مشترک دانشگاه فنی و حرفه ای استان و پارک علم و فناوری می‌تواند حلقه اتصال بین دانشگاه و پارک باشد و موجب ایجاد ارتباطات بیشتر شود و نیز می‌تواند یکی از موفقترین مراکز رشد استان به دلیل فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه ای باشد.

دکتر منصوری فرد تصریح کرد: مراکز رشد مشترک می‌توانند از مزایایی همچون پیگیری پارک بعنوان یکی از زیر مجموعه های پارک برخوردار شود زیرا در صورت مشترک بودن مرکز رشد ارتباط سیستماتیک می‌شود ولی در صورتی که مراکز رشد مستقل باشند کمتر از حمایت پارک بهره مند می‌شوند.

در پایان مقرر شد تا نمایندگانی از سوی دانشگاه و پارک برای تنظیم تفاهم نامه همکاری مشترک ما بین دو طرف معرفی شود.

آخرین اخبار ها

لطفاً نام خود را وارد نمایید