دیدار رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی با مدیر عامل گروه تولیدی آذرباتری ارومیه تولید کننده باتری خودرو

تاریخ انتشار : جمعه ۲۳ مهر ۱۴۰۰

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی دکتر سیروس یوسفی در این دیدار ضمن معرفی دانشگاه فنی و حرفه ای استان عنوان کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای به عنوان تنها دانشگاه مهارت محور کشور مطرح است و با توجه به اینکه تعداد واحدهای عملی زیادی در این دانشگاه تدریس میشود فارغ التحصیلان آن نیز از مهارت فنی بالایی نسبت به فارغ التحصیلان دیگر دانشگاهها برخوردار هستند.
وی در ادامه افزود کارخانه آذرباتری یکی از واحدهای تولیدی بسیار موفق در استان و یکی از برندهای مطرح در کشور هست و هدف ما از این دیدار برقراری ارتباط بیشتر دانشگاه و صنعت استان بخصوص کارخانه آذرباتریست.
دکتر یوسفی تصریح کرد: ما می‌توانیم در صورت اعلام نیاز هر یک از صنایع استان فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه ای استان را با ایشان معرفی کنیم تا در صنعت بکار گرفته شوند و بتوانیم گامی در راستای اشتغال جوانان جویای کار برداریم.

حاج کاظم مرتاض نیز با قدردانی از حضور دکتر یوسفی و هیات همراه در کارخانه آذرباتری عنوان کرد که دانشجویان زیادی از دانشگاه فنی و حرفه ای استان جهت گذارندن واحد کارآموزی خود به این کارخانه مراجعه کرده و واحد کارآموزی خود را در این مجموعه گذرانده اند و چند نفر از ایشان نیز استخدام شده و هم اکنون در این کارخانه مشغول به کار هستند .
مدیر عامل گروه تولیدی آذرباتری در ادامه گفت: ما آماده هر نوع همکاری با دانشگاه فنی و حرفه ای و همکاری بین صنعت و دانشگاه هستیم و بنده تمام تلاش خود را در خصوص پیشرفت صنعت استان مانند سالهای قبل بکار خواهم گرفت.

بعد از این دیدار دکتر یوسفی به همراه دکتر آیدین وحدت طلب، مدیر کارخانه آذرباتری از بخش‌های مختلف این مجموعه و روند تولید باتری خودرو بازدید کرد.

آخرین اخبار ها

لطفاً نام خود را وارد نمایید