دیدار رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی با فرماندار شهرستان شوط

تاریخ انتشار : دو شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۰
دیدار رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی با فرماندار شهرستان شوط

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی دکتر سیروس یوسفی، یکشنبه ١١ مهر ماه طی سفر یک روزه به شمال استان با حسن عبدالهی اصل فرماندار شوط دیدار کرد.

در این دیدار دکتر یوسفی با اشاره به ضرورت احداث آموزشکده فنی و حرفه ای در شمال استان عنوان کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای استان انتظار دارد تا بتواند از امکانات و ظرفیت های فرمانداری شوط برای تحقق این امر بهره بگیرد.
وی افزود: امیدواریم با تحقق این امر مهم بانی خیر در این منطقه بود و به پیشرفت صنعت استان بویژه شمال استان کمک کنیم.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان در ادامه بیان کرد: رسالت دانشگاه فنی و حرفه ای پرورش نیروی ماهر و تکنسین و معرفی به صنایع استان است.

حسن عبدالهی اصل ضمن استقبال از ایجاد آموزشکده فنی و حرفه ای در شمال استان تصریح کرد با توجه به آمایش استان، شمال استان منطقه صنعتی بوده و باید نیاز صنایع توسط سازمان منطقه آزاد ماکو استعلام و اعلام شود تا رشته های مورد نیاز در دانشگاه فنی و حرفه ای استان ایجاد شود.

فرماندار شهرستان شوط ادامه داد: پتانسیل و ظرفیت کافی در منطقه برای این امر وجود دارد و ما نیز امیدواریم بتوانیم این امکانات را در اختیار دانشگاه فنی و حرفه ای استان قرارد دهیم که البته این موضوع نیازمند بررسی است.

آخرین اخبار ها

لطفاً نام خود را وارد نمایید