انعقاد تفاهم نامه بین دانشگاه ارومیه و دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی

تاریخ انتشار : یک شنبه ۴ مهر ۱۴۰۰

بدینوسیله به اطلاع می رساند حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه‌ای آذربایجان‌غربی بمنظور بهره‌مندی اساتید (اعم از اعضای هیئت علمی و مدعو) و دانشجویان و همکاران دانشگاه فنی و حرفه‌ای از امکانات و خدمات کتابخانه‌ای و علمی تفاهم نامه ای را با دانشگاه ارومیه منعقد نموده است.
طی این تفاهم نامه افراد با ارائه معرفی نامه از طرف دانشگاه فنی و حرفه ای می توانند:
1.    از امکانات فضای کتابخانه مرکزی و کتابخانه‌های دانشگاه ارومیه شامل سالن‌های مطالعه، بخش امانت، بخش مرجع، پایان‌نامه‌ها و... و امکان دریافت کتاب بصورت امانی استفاده نمایند.
2.    ایجاد دسترسی برای استفاده اساتید و دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای به امکانات اینترنتی جهت استفاده از سایت دانشگاه ارومیه، مرکز منطقه‌ای و پایگاه‌های مورد اشتراک فارسی و انگلیسی دانشگاه ارومیه و کتابخانه دیجیتالی
3.    تهیه مقاله‌های درخواست برحسب تعرفه‌های مقرر
4.    برگزاری کارگاه‌های آموزشی نحوه استفاده از پایگاه‌های اطلاعاتی و اینترنت و کاربردهای آن به‌صورت جداگانه برحسب اعلام نیاز برای استفاده اساتید و دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای
5.    ایجاد دسترسی مناسب برای اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای جهت استفاده از امکانات سامانه ویرایش ادبی مقالات به زبان انگلیسی (Grammarly) و بررسی سرقت ادبی مقالات – Plagiarism (iThenticate)، سایر منابع علمی فارسی و لاتین در دسترس دانشگاه ارومیه و کتابخانه دیجیتالی گیگا.

لذا اساتید، دانشجویان و همکارانی که تمایل به استفاده از این امکانات مطابق با شرایط و مقررات را دارند می توانند با مراجعه به حوزه پژوهش استان و دریافت معرفی نامه به کتابخانه دانشگاه ارومیه مراجعه نمایند.
معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی

آخرین اخبار ها