پیام تبریک رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی در پی انتخاب دکتر حسین مهدی زاده به عنوان شهردار ارومیه

تاریخ انتشار : سه شنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۰

دکتر سیروس یوسفی خاتونی رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان طی پیامی انتخاب دکتر حسین مهدی زاده به عنوان شهردار ارومیه را تبریک گفت.
در متن این پیام آمده است:

جناب آقای دکتر حسین مهدی زاده
شهردار محترم ارومیه
باسلام
خدمت در نظام مقدس جمهوری اسلامی از نعمات عظیم خداوندی است و مسند خدمتگزاری به مردم توفیقی والاست.
انتخاب حضرتعالی ازسوی منتخبین مردم در دوره ششم شورای اسلامی شهر ارومیه را به عنوان شهردار ارومیه صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می نماییم.
بی شک مدیریت اثر بخش و تجارب ارزنده جنابعالی که منشاء خدمات ارزشمندی در طول سالهای گذشته در عرصه های مختلف بوده است موجب پیشرفت و توسعه بیش از پیش ارومیه خواهد شد و با توجه به اینکه شهر ارومیه نیازمند مدیری مدبر، متعهد و متخصص می باشد، تأثیر بسزائی خواهد داشت.
امیدواریم با عنایات حضرت حق تعالی و در سایه توجهات حضرت ولی عصر (عج) و مقام معظم رهبری شاهد توسعه همه جانبه شهر ارومیه باشیم.
سلامتی و موفقیت روز افزون شما را از خداوند منان مسالت داریم.

سیروس یوسفی خاتونی
سه شنبه ١۴٠٠/۶/٣٠