شروع واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی

تاریخ انتشار : یک شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۰
شروع واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی

با شروع واکسیناسیون سراسری دانشجویان کشور، دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای استان نیز می‌توانند از روز دوشنبه ٢٢ شهریور ماه جهت دریافت واکسن خود مراجعه کنند.

🔷 دانشجویان بومی (ساکن ارومیه) میتوانند از تاریخ اعلام شده و طبق برنامه زیر با در دست داشتن کارت ملی و کارت دانشجویی به دانشگاه غیر انتفاعی آذرآبادگان واقع در اتوبان باهنر نرسیده به چهارراه آپادانا مراجعه و واکسن خود را دریافت کنند.

⬅️ روزهای دوشنبه ٢٢ شهریور و سه شنبه ٢٣ شهریور، آموزشکده های شهید بهشتی ارومیه، دختران ارومیه و دختران خوی
⬅️ روزهای چهارشنبه ٢۴ شهریور و پنجشنبه ٢۵ شهریور، دانشکده شهید قاضی طباطبایی ارومیه

🔷 دانشجویان غیر بومی نیز باید با مراجعه به سامانه ثبت نام واکسن به نشانی http://salamat.gov.ir جهت دریافت واکسن کرونا ثبت نام کرده و جهت دریافت واکسن به مراکز بهداشت و پایگاه‌های واکسیناسیون در شهر محل زندگی خود مراجعه کنند.

⬅️ نکته اول: دانشجویان ساکن ارومیه بدون ثبت نام در سامانه نیز می‌توانند واکسن خود را دریافت کنند.

⬅️ نکته دوم: دانشجویانی که تا کنون کارت دانشجویی خود را دریافت نکرده می‌توانند با ارائه کارت ملی و اعلام شماره دانشجویی واکسن خود را دریافت کنند.

⬅️ نکته سوم: زمان واکسیناسیون از ساعت ٩ صبح تا ١٧ خواهد بود.

روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی

آخرین اخبار ها