برگزاری رویداد مدرسه تابستانه داغ مهارتی با موضوع از ایده تا تجاری‌سازی از یکم شهریور تا سوم شهریور

تاریخ انتشار : شنبه ۶ شهریور ۱۴۰۰

حوزه پژوهش دانشگاه فنی و حرفه ای استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل رویداد مدرسه تابستانه داغ مهارتی با موضوع از ایده تا تجاری‌سازی از یکم شهریور تا سوم شهریور را برگزار نمود.

این رویداد همراه با برگزاری کارگاه‌های آموزشی (ایده‌ یابی و طراحی بلوک ارزش پیشنهادی - طراحی بوم کسب و کار - اعتبار سنجی MVP - روش های تیم سازی - هنر ارائه ایده - روش‌های تجاری سازی و ...) و اعطای گواهی معتبر، ایده های نو شرکت کنندگان را دریافت نموده تا با معرفی به پارک علم و فناوری یا صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری از ایده‌های برتر حمایت نماید.

آخرین اخبار ها

لطفاً نام خود را وارد نمایید