دکتر رضا مهدی: شناخت استعدادها از اهداف برپایی جشنواره حرکت است.

تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۰
دکتر رضا مهدی: شناخت استعدادها از اهداف برپایی جشنواره حرکت است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی دکتر رضا مهدی روز یکشنبه ۱۷ مرداد در افتتاحیه چهارمین جشنواره حرکت که به میزبانی این دانشگاه و بصورت وبینار برگزار شد، عنوان کرد: چهارمین جشنواره حرکت با هدف استعداد یابی انجمن های علمی برگزار می شود.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور افزود: برای ارتقای کیفی آموزش باید افراد مختلف و با استعداد در قالب انجمن های علمی باهم رقابت داشته باشند. همچنین یکی از راهکارهای که موجب ارتباط صنعت و دانشگاه می شود مشارکت گسترده انجمن های علمی در جشنواره های مختلف علمی است.

دکتر مهدی اظهار کرد: انجمن های علمی باید تکمیل کننده آموزش بوده و بستر پیشرفت علمی کشور را فراهم کنند.

وی خاطرنشان کرد: هدف جشنواره حرکت ایجاد ثروت، ایجاد شور و نشاط، مشارکت و رقابت سازنده میان دانشجویان، رشد علمی دانشجویان و نیز شناسایی استعداد ها و معرفی ایده ها است و با برگزاری چنین جشنواره هایی باید از ظرفیت انجمن های علمی دانشجویی برای حل مسائل کشور بهره گیریم.

آخرین اخبار ها

لطفاً نام خود را وارد نمایید