افتتاحیه چهارمین دوره جشنواره حرکت دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار شد.

تاریخ انتشار : دو شنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۰
افتتاحیه چهارمین دوره جشنواره حرکت دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی، روز یکشنبه ١٧ مرداد ماه مراسم افتتاحیه چهارمین دوره جشنواره حرکت دانشگاه فنی و حرفه ای کشور توسط این دانشگاه به عنوان میزبان این دوره از جشنواره و با حضور جمعی از خبرنگاران و اصحاب رسانه برگزار شد.

رئیس دانشگاه فنی وحرفه ای آذربایجان غربی ضمن قدردانی از ریاست، معاونت فرهنگی و دانشجویی و مدیر کل دفتر برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور از اعتای میزبانی این دوره از جشنواره بیان کرد: چهارمین دوره جشنواره حرکت و با هدف استعداد یابی انجمن های علمی در بین دانشگاه های فنی وحرفه ای کل کشور به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان از امروز در ارومیه آغاز شد.

دکتر سیروس یوسفی افزود: در سال گذشته درسومین جشنواره حرکت ۲۹۳ اثر از کل دانشگاه های فنی کشور به وزارت علوم ارسال شد که ۶ اثر به رتبه برتر دست یافتند و یک اثر نیز در بخش انجمن‌های علمی کامپیوتر از دانشگاه فنی وحرفه ای آذربایجان غربی حائز رتبه اول شد.

وی اظهار کرد: هدف ما این است که امسال این جشنواره با کیفیت تر از سال گذشته برگزار و رابطه صنعت و دانشگاه بیش از پیش شود. همچنین هدف اصلی از برگزاری اینگونه جشنواره ها کشف استعداد ها، الگویابی و پیوند صنعت و دانشگاه است.

وی در پایان تاکید کرد انجمن های علمی می توانند تا ۲۰ شهریور ماه سال جاری  آثار خود را به دبیر خانه جشنواره ارسال کنند.

آخرین اخبار ها

لطفاً نام خود را وارد نمایید