انتقال دبیرخانه اجرایی جشنواره حرکت دانشگاه فنی و حرفه ای کشور به دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی

تاریخ انتشار : جمعه ۱ مرداد ۱۴۰۰

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی در این جلسه که روز شنبه ٢۶ تیر ماه سال جاری  به صورت مجازی برگزار شد دکتر دستگردی مدیرکل دفتر برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فنی و حرفه ای ضمن تقدیر و تشکر از میزبانی عالی سه دوره جشنواره حرکت توسط دانشگاه فنی و حرفه ای استان فارس، ابراز امیدواری کرد دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی نیز با همراهی و انتقال تجربیات همکاران فعال حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه فنی استان فارس گامی مهم در راستای اعتلای اهداف جشنواره حرکت بردارد.
در ادامه دکتر امینی و خانم نجفی نیز مطالبی ارزنده در خصوص جشنواره حرکت و دوره های قبلی این جشنواره بیان کردند.
دکتر امیدوار معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه فنی استان فارس و دکتر سلیمانی معاون فرهنگی دانشجویی استان آذربایجان غربی نیز به بیان مطالبی در خصوص این رخداد مهم فرهنگی پرداختند.
همچنین اعضای کمیته اجرایی سومین جشنواره حرکت گزارشی از این دوره جشنواره و فعالیت‌های صورت گرفته در آن ارائه کردند.
در پایان این جلسه دبیرخانه و میزبانی چهارمین دوره جشنواره حرکت دانشگاه فنی و حرفه ای کشور به استان آذربایجان غربی واگذار شد.

آخرین اخبار ها

لطفاً نام خود را وارد نمایید