اطلاعیه مهم کمیسیون موارد خاص

تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۰
اطلاعیه مهم کمیسیون موارد خاص

کلیه دانشجویان با شرایط زیرجهت ادامه تحصیل و انتخاب واحد در نیمسال اول سالتحصیلی 1401-1400 می بایست تا 15/05/1400  قبل از موعد انتخاب واحد، در سایت  portal.saorg.ir  ثبت نام نموده و مدارک زیر را آپلود نمایند :
توجه : دانشجویان گرامی مطلع باشند بدون اخذ مجوز از کمیسیون موارد خاص به هیچ وجه قادر به ادامه تحصیل نبوده و  در هر مرحله از تحصیل که باشند از ادامه تحصیل جلوگیری خواهد شد
دانشجویان مشروط در نیمسال 992  چنانچه دو ترم یا بیشتر مشروط شده اند .
 دانشجویانی که وارد ترم  5  می شوند، این دانشجویان پس از اعلام رای کمیسیون ممکن است نیاز به مجوز سنوات ارفاقی(تمدید معافیت تحصیلی) داشته باشند.
دانشجویانی که تقاضای مرخصی تحصیلی دارند و وارد ترم 5  به بالا می شوند.
دانشجویانی که وارد ترم 6 و 7 می شوند. این دانشجویان پس از اعلام رای کمیسیون نیاز به مجوز سنوات ارفاقی(تمدید معافیت تحصیلی) خواهند داشت.
کلیه دانشجویان نیاز به آپلود مدارکی خواهند داشت که نشان دهنده خاص بودن وضعیت دانشجو می باشد. در غیر این صورت با ادامه تحصیل ایشان موافقت نخواهد شد.
هر دانشجو طبق وضعیت خود(دوترم مشروط، سه ترم مشروط ، سنوات ترم 5 و بالاتر (ورود به ترم 6 و بالاتر) نسبت به ثبت درخواست اقدام نمایند.
جهت ثبت درخواست حتما فایل پیوستی را مطالعه نمایید
خاص بودن وضعیت طبق ماده 2 آئین نامه  شورای بررسی موارد خاص شامل:
الف) مشکلات خانوادگی : از قبیل بیماری حاد ، طلاق ، صدمات شغلی و... که در مقطع تحصیلی فعلی حادث شده باشد.
ب) بیماری جسمی : مثل عمل های جراحی ، بستری بودن در بیمارستان و... که در مقطع تحصیلی فعلی شروع شده یا ادامه داشته باشد و دقیقا پزشک متخصص،  ادامه دار بودن (  نیازمند به استراحت یا درمان  طی مدت طولانی )  و تاثیر در روند تحصیلی را مکتوب و شفاف تایید نماید .
ج) بیماری روحی و روانی : مورد تائید مراکز روانپزشکی و دفاتر مشاوره مراکز استانی که در مقطع تحصیلی فعلی شروع شده یا ادامه داشته باشد و دقیقا پزشک متخصص،  ادامه دار بودن (  نیاز مند به استراحت یا درمان  طی مدت طولانی)  و تاثیر در روند تحصیلی را مکتوب و شفاف تایید نماید
د) فرزند شهید ، آزاده و جانباز بالای 25 درصد با ارائه کپی پشت و روی کارت بنیاد شهید و امور ایثارگران
ذ) دانشجویان دقت نمائید هنگام انتخاب دانشکده ، حتماً دانشکه قاضی طباطبایی را انتخاب کنید و تاکید می گردد در غیر این صورت درخواست شما بررسی نمی شود و عواقب آن به عهده خود دانشجو می باشد.

آخرین اطلاعیه ها

لطفاً نام خود را وارد نمایید