اطلاعیـــه ترم تابستـــان ۱۴۰۰

تاریخ انتشار : شنبه ۱۹ تیر ۱۴۰۰
اطلاعیـــه ترم تابستـــان ۱۴۰۰

با سلام و احترام ،ضمن آرزوی سلامتی و توفیق روز افزون برای کلیه دانشجویان به استحضار می‌رساند دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه به منظور تسریع در فرایند تحصیل و دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای نسبت به برگزاری غیرحضوری ترم تابستان برای دروس عمومی و پایه در قالب نوبت شبانه ثبت نام می نماید.

نکات ضـــــروری

دانشجویانی که به علت مشروطی بیش از حد در معرض اخراج قرار دارند حق انتخاب درس در ترم تابستان را ندارند این دسته از دانشجویان چنانچه درسی را انتخاب نمایند و اخراج شوند ملزم به پرداخت شهریه آن خواهند بود.

ثبت نام :

الف: دانشجویان دانشکده شهید قاضی طباطبایی : با مراجعه به سایت دانشکــــده http://afo.ac.ir نسبت به معـــرفی دروس خود در( لینک مربوطه )جهت انتخاب واحد که توسط کارشناسان آموزش انجام خواهد شد اقدام نمایند.

ب: دانشجویان سایر مراکز دانشگاه فنی و حرفه ای : درخواست خود را در سامانه سماد به آدرس http://samad.tvu.ac.ir ثبت نمایند پس از تایید دانشکده /آموزشکده مبدا و مقصد توسط کارشناسان آموزش برای آنها انتخاب واحد انجام خواهد شد.

توجه : تایید مبدا و مقصد درخواست دانشجو در سامانه سماد به منزله انتخاب واحد بوده و دانشجوی میهمان حتی در صورت انصراف جز در مواردی که کلاس مورد درخواست دانشجو به حد نصاب نرسیده باشد موظف به پرداخت شهریه می باشد.

شماره دانشجویی جدید این دانشجویان پس از ثبت اطلاعات آنها در سامانه ناد توسط کارشناسان اعلام می گردد.

شروع ثبت‌نام : 19/04/1400            پایان ثبت نام :22/04/1400

تشکیل کلاسها :کلیه کلاس ها به صورت مجازی از روز شنبه ۲۶ تیرماه لغایت سه شنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ به میزان سه برابر ساعت کلاس در طول ترم عادی در هفته برگزار خواهد شد لینک ورود به کلاس ها پس از فرایند انتخاب واحد اطلاع رسانی خواهد شد.

شهریه : در صورت انتخاب درس در تابستان تمامی دانشجویان روزانه و شبانه ملزم به پرداخت شهریه می باشند (نصف شهریه ثابت نیمسال ورود+ شهریه متغیر دروس)

تمام دانشجویان موظفند پس از انتخاب واحد و مشخص شدن مبلغ شهریه در سامانه آموزشی ناد نسبت به پرداخت شهریه خود اقدام نمایند .

تعداد واحد : حداکثر واحد انتخابی ۶ واحد بدون تداخل کلاسی می باشد دانشجویانی که حداکثر ۸ واحد باقیمانده جهت فارغ التحصیلی داشته باشند در صورت ارائه دروس و عدم تداخل می توانند تمام آن ۸ واحد را در تابستان انتخاب نمایند.

تکدرس : دانشجویانی که پس از پایان ترم تابستان جهت فارغ التحصیلی تنها چهار عنوان درسی آنها باقی بماند می توانند در آزمونهای معرفی به استاد که در پایان شهریور ماه یا اوایل مهرماه ۱۴۰۰ انجام خواهد شد شرکت نموده و دانش آموخته شوند.

کارآموزی و پروژه : درس کارآموزی و پروژه در نیمسال تابستان برای تمام دانشجویان روزانه و شبانه مشمول پرداخت شهریه می باشد. اینگونه دانشجویان لازم است در لینک اشاره شده در سایت دانشکده ثبت نام نمایند

امتحانات پایان ترم : امتحانات پایان ترم تابستان از روز شنبه ۳۰ مرداد لغایت ۴ شهریور ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد.

اداره آموزش دانشکده فنی شهید قاضی طباطبایی ارومیه

فرم پیش ثبت نام ترم تابستان