اطلاعیه پذیرش دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی

تاریخ انتشار : شنبه ۵ تیر ۱۴۰۰
اطلاعیه پذیرش دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی

دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی با چهار مرکز در شهرستان‌های ارومیه و خوی ( دو مرکز پسران و یک مرکز دختران در ارومیه و همچنین یک مرکز دختران در خوی) برای سال تحصیلی ١۴٠١_١۴٠٠ در مقطع کاردانی و کارشناسی پیوسته در رشته های اعلام شده در پوستر از میان دانش آموزان علاقه مند دانشجو می‌پذیرد.

دانش آموزان علاقه مند می‌توانند برای ثبت نام در کنکور دانشگاه فنی و حرفه ای به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی اینترنتی http://www.sanjesh.org مراجعه کنند.

طبق اطلاعیه سازمان سنجش داوطلبان متقاضی ثبت نام کاردانی دانشگاه فنی و حرفه ای ١۴٠٠ باید در مهلت تعیین شده، با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور نسبت به تکمیل فرآیند ثبت نام خود اقدام کنند . طبق اطلاعیه سازمان سنجش ثبت نام کنکور کاردانی فنی حرفه ای ۱۴۰۰ از ٣٠ خرداد لغایت ۶ تیر انجام می شود.

روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی

آخرین اخبار ها