اولین رویداد ایده پردازی دردانشگاه فنی وحرفه ای استان آذربایجان غربی باعنوان کارآفرین شو برگزارشد .

تاریخ انتشار : شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸

به وردپرس خوش آمدید. این اولین نوشته‌ی شماست. این را ویرایش یا حذف کنید، سپس نوشتن را شروع نمایید!

دراین رویداد که با همکاری مرکز نوآوری وتوسعه کسب وکاراستان آذربایجان غربی وصندوق کارآفرینی امید در دانشکده قاضی طباطبایی برگزارگردید . سیزده ایده کارآفرینی ارائه شده توسط دانشجویان توسط داوران واساتید حاضردرسمینارمورد ارزیابی وبرسی قرارگرفت وازبین ایده های ارائه شده ، سه طرح به عنوان طرحهای منتخب امتیاز استقرار در مرکز نوآوری وتوسعه کسب وکار در دانشگاه ونیز حمایتهای مالی از طرف صندوق کارآفرینی که تحت عنوان شتاب دهنده با دانشگاه همکاری می کند را کسب کردند.

لطفاً نام خود را وارد نمایید
لطفاً ایمیل را وارد نمایید لطفاً ایمیل را به درستی وارد نمایید