دیدار ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان با معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان غربی
بهمن, ۱۳۹۸ بدون نظر اخبار دانشگاه

دکتر یوسفی ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان در این دیدار گزارشی از دانشگاه فنی و حرفه ای و مراکز موجود در استان را ارائه نمودند.
دکتر یوسفی در خصوص اشتغال دانشجویان نیز گفتند: دانشگاه فنی و حرفه ای در خصوص اشتغال دانشجویان موفق عمل می کند و با فراگیری آموزشها و مهارتهایی که دانشجویان در این مراکز فرا می گیرند منجر به اشتغال اکثر دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی می شود .
وی در ادامه خواستار حمایت مسئولین استانی از این مراکز دانشگاهی شدند تا این مراکز بتوانند به رسالت خود در بحث اشتغال و کار آفرینی خوب عمل کنند.
دکتر شهدی معاونت هماهنگی امور اقتصادی نیز گفتند: دانشگاه فنی و حرفه ای دانشگاه مهارت محور محسوب می شود و با وجود عوامل نیروی انسانی متخصص و دانشجویان فنی در بخش کار آفرینی و اشتغال می تواند در جامعه تاثیر گزار باشد.
دکتر شهدی در ادامه خاطر نشان شدند: در مباحث علمی،پژوهشی،کارآفرینی ،اشتغال و تولید حاضرند نهایت حمایت و همکاری را با عوامل دانشگاه فنی و حرفه ای استان داشته باشند

ارسال نظر شما