حضور باهنر در مراسم روز ملی مبارزه با تروریسم و بزرگداشت شهدای ترور آذربایجان غربی
محمدرضا باهنر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در مراسم روز ملی مبارزه با تروریسم و بزرگداشت ۴۷۵ شهید ترور آذربایجان غربی که با حضور مسئولین استانی در سالن آمفی تئاتر دانشگاه قاضی طباطبایی ارومیه برگزار شد حضور به هم رساندند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بدو ورود به شهر ارومیه به همراه مسئولین دانشگاه فنی و حرفه ای شهید قاضی طبا طبایی در مزار شهدا حضور یافته و با نثار فاتحه و اهدای شاخه گل یادو نام  این بزرگواران را گرامی داشتند.
در ادامه محمد رضا باهنر با همراهی مسئولین دانشگاه با حضور در منزل شخصی بزرگ مرد آذربایجان حجت الاسلام و المسلمین غلامرضا حسنی با ایشان دیدار و گفتگو نمودند.
یعقوب پوراسد رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی در مراسم بزرگداشت روز ملی ترور و شهدای ترور آذربایجان غربی که با حضور عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و مسئولان استانی در سالن آمفی تئاتر دانشگاه  قاضی طباطبایی برگزار شد اظهار کرد: کشور های استکبار همیشه ایران را به حمایت از تروریست متهم میکند اما باید بدانند نه تنها حامی تروریست نیستیم بلکه همیشه قربانی این عمل وحشیانه بوده ایم .
وی افزود: ایران با ۱۷ هزار شهید و آذربایجان غربی با ۴۷۵ شهید ترور بزرگ ترین قربانی تروریسم در جهان است.
پوراسد با اشاره به اینکه ملت ایران هنوز مظلومیت و شهادت شهیدان ترور در مجلس را فراموش نکرده اند تصریح کرد: شهدای ترور مظلوم ترین شهیدان بوده و از جایگاه ویژه ای نیز در جامعه برخوردار هستند.
وی هدف از برگزاری این مراسم را اعلام به دنیا و بشریت به اینکه کشور ایران نه تنها حامی ترور نبوده بلکه همیشه قربانی این امر است دانسته و خاطر نشان کرد: در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری این چندمین برنامه ی فرهنگی است که به همت دانشگاه قاضی طباطبایی ارومیه و در حوزه ایثار و شهادت برگزار می شود.
رئیس دانشگاه قاضی طباطبایی ارومیه گفت: کشور ایران همواره امنیت کنونی خود را مرهون رشادت های نهاد های نظامی و همچنین نیروهای خود جوش است
محمدرضا باهنر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در مراسم روز ملی مبارزه با تروریسم و بزرگداشت ۴۷۵ شهید ترور آذربایجان غربی گفت: با وجود اینکه گروه هایی خواستار جنگ مسلحانه برای مقابله با رژیم طاغوت بودند اما امام راحل هیچ زمانی روی خوش به ترور و جنگ مسلحانه نشان ندادند.
وی تصریح کرد: انقلابها در اکثر کشورها و حتی برخی کشورهای اسلامی با جنگ های طولانی داخلی به ثمر رسیده اند اما امام راحل انقلاب اسلامی ایران را با الگوگیری از قیام عاشورا و با تکیه بر ایمان و اخلاص توده مردم پایه گذاری کردند با وجود تلاش غرب و شرق برای نابودی دین، امام راحل بدون هیچ پشتوانه مادی اما با تکیه بر اخلاص و ایمان و امید به آینده انقلابی به راه انداخت که تمام معادلات را برهم زد.
وی گفت: دشمنان از اسلام ضد استکباری در هراسند و داعش را برای نابودی اسلام به وجود آوردند.
باهنر تأکید کرد: دنیا تازه با داعش آشنا شده است اما ما از سال 58 با داعشیانی که ترور می کردند، سر می بریدند و پوست می کندند آشنا بوده و هستیم.
وی گفت: بزرگترین و سنگین ترین ترورها علیه جمهوری اسلامی ایران انجام شده تا جایی که 18 هزار شهید ترور تقدیم نظام شده است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: دشمن بداند اگر امروز جرأت تجاوز به خاکمان را بکند، هزاران باکری و امینی و حججی برای نبرد با آنان آماده اند.
در حاشیه این مراسم از باهنر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ، مجرد مدیر کل صدا و سیمای استان آذربایجان غربی و محمد حضرت پور شهردار کلانشهر ارومیه و سرکار خانم مریم نوع پرست زرارق فرزند شهید حادثه تروریستی مهاباد با اهدای لوح و هدایایی تقدیر به عمل آمد.
در پایان مراسم از تمبر اختصاصی بزرگداشت شهدای ترور آذربایجان غربی بنام شهید ترور بهزاد دربندی رونمایی شد.