در راستای استقرار سیستم مدیریت امنیت اطلاعات ( ISMS ) در دانشگاه فنی حرفه ای قاضی طباطبایی و با توجه به لزوم آشنایی پرسنل با استاندارد مدیریت امنیت اطلاعات، مرحله اول دوره های آموزشی در کلیه رده های سازمانی دانشگاه به همت واحد حراست و با همکاری  واحد فن آوری اطلاعات در محل سالن جلسات برگزار گردید. در ابتدای این جلسه آقای پرویز قربانزاده متخصص ارشد حوزه امنیت اطلاعات و عضو مرکز مطالعات سازمان پدافند غیر عامل کشور ضمن تاکید مجدد بر اهمیت سیستم مدیریت امنیت اطلاعات و لزوم همکاری تمامی پرسنل دانشگاه در پیاده سازی این استاندارد، از اطلاعات بعنوان یکی از با ارزشترین و حساسترین دارایی های دانشگاه یاد کرد که دستیابی به آن و عرضه بموقع و مناسب اطلاعات مورد نیاز، نقش بسیار مهمی در روند فعالیت های روزانه دانشگاه دارا می باشد. وی سپس عنوان نمود که علیرغم استفاده کشورهای مختلف جهان از انواع استانداردهای سیستم مدیریت امنیت اطلاعات، متاسفانه در ایران تاکنون تلاش های مناسبی در جهت تطبیق و پیاده سازی سیستم مدیریت امنیت اطلاعات در ادارات و سازمانها صورت نگرفته است هرچند که این امر به تدریج در حال شکل گیری است. وی در ادامه دانشگاه فنی حرفه ای قاضی طباطبایی را از سازمانهای پیشرو در استان در پیاده سازی سیستم مدیریت امنیت اطلاعات بیان کرده و از تلاشهای ارزنده واحد حراست و فناوری اطلاعات در حوزه امنیت اطلاعات قدردانی نمود.
سپس آقای مهندس حسن قاسمی ممیز سیستم مدیریت امنیت اطلاعات شرکت مهندسی سیستم اروم تصمیم غرب ( وابسته به پارک علم و فناوری ) به تدریس سرفصل های جزوه آموزشی امنیت اطلاعات پرداختند. این جزوه آموزشی که مطابق با استاندارد های سیستم مدیریت امنیت اطلاعات تهیه شده است مباحثی همچون امنیت تلفن همراه، کلاه برداری پیامکی، اسکیمر، دستگاههای خودپرداز و کارت خوان، فیشینگ، امنیت ایمیل، شبکه های اجتماعی همچون تلگرام، کی لاگرها، آنتی ویروس و ... را شامل می شود. از نوآوریهای انجام گرفته در این دوره آموزشی، پیاده سازی عملی برخی موارد مرتبط با امنیت اطلاعات در حوزه تلفن همراه و شبکه های اجتماعی  با رعایت استانداردهای آموزشی بود که مورد توجه حاضران در دوره قرار گرفت. در برگزاری این دوره آموزشی با همت ریاست محترم دانشگاه و هماهنگی واحد های حراست و فناوری اطلاعات، از امکانات پیشرفته لابراتواری استفاده شده و فضایی مناسب برگزاری دوره امنیت اطلاعات فراهم شده است.