برگزاری مراسم گرامیداشت هفته معلم با حضور دکتر مسعود پزشکیان نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در دانشگاه قاضی طباطبائی ارومیه
مراسم گرامیداشت هفته معلم با حضور دکتر مسعود پزشکیان نائب رئیس مجلس ،مدیران استانی و کارکنان ،اساتید و دانشجویان در آمفی تئاتردانشگاه قاضی طباطبائی ارومیه برگزار شد .
دکتر پوراسد ریاست محترم دانشگاه قاضی طباطبایی ضمن عرض خیر مقدم ، هفته معلم را تبریک گفته و جایگاه والای معلمین و اساتید را در جامعه یاداوری نمودند. ایشان سپس به نقش و اهمیت انتخابات اشاره کرده و بر لزوم مشارکت گسترده مردم در انتخابات تاکید نمودند.
دکتر مسعود پزشکیان نائب رئیس مجلس ضمن گرامی داشت یاد و خاطر استاد شهید مرتضی مطهری وروز معلم و استاد این روز را به معلمان و اساتید تبریک گفته و در ادامه به تحلیل انتخابات ریاست جمهوری پرداختند.
دکتر پزشکیان در این مراسم گفت: فرق انسان و ملائک در اینست که عبادات برای رسیدن انسان برای خدمت به خلق است.
وی افزود: علم و دانائی دعوا ندارد و مهارت خدمت به مردم چپ و راست نمیشناسد ولی متاسفانه این درگیری ها و دعواها برسر رسیدن به قدرت صورت می گیرد طوری که باعث خواهد شد انبوهی از مشکلات اقتصادی و سیاسی و اجتماعی برای مردم ایجاد شود.
نائب رئیس مجلس تصریح کرد: اگر ما تا به امروز نتوانسته ایم مشکلات را حل کنیم نشان می دهد عملکرد خوبی نداشته ایم و نمیدانیم یا متاسفانه نمی خواهیم بدانیم که نمیدانیم مشکل کجاست.
پزشکیان با انتقاد از حرف های غیرکارشناسی و غیر منصفانه ای که در کشور رایج است گفت: عده ای بدون اینکه تحقیقی کرده باشند یا سررشته ای داشته باشند انتقادات زیادی در مورد موضوعات محتلف من جمله برجام می کنند در حالی که اصل بر این است که  بتوانیم برای انتقاداتمان دلیل و مدرک بیاوریم و وقتی سوالی شد توجیه نکنیم.
وی اضافه کرد: توسعه یافتگی آنست که همه همدیگر را قبول داشته باشیم و سعی نکنیم بدنبال حذف جناح مقابل و رقیب باشیم بلکه اگر برنامه یا راهکاری داریم برای خدمت به کشور و مردم ارائه دهیم.
پزشکیان گفت: امروز در هفته ای قرار داریم که باید به یاد معلمان زحمتکش و بزرگ باشیم و یاد آنان را گرامی بداریم آنانی که یاد دادند راهی را انتخاب کنیم که به حق نزدیک است.
وی در پاسخ به عدم امکان آموزش زبان مادری افزود: انچه در قانون آمده است طبق اصل ۱۵ هرکس حق دارد زبان محلی و مادری خود صحبت کند و آموزش ببیند ولی ما یک زبان در کشور داریم که باید با آن با یکدیگر ارتباط برقرار کنیم لذا این ضعف اجراست که نتوانسته ایم این اصل را اجرا کنیم.
وی اضافه کرد: عدم توسعه یافتگی ما باعث شده که همه چی ما یا صفر باشد یا ۱۰۰در حالی که باید در کشور عدالت رعایت شود و تلاش نشود جناح مقابل را از صحنه حذف کنیم.
نائب رئیس مجلس تصریح کرد: چه شده است که ما بعد این همه سال این همه مدیر عوض کرده ایم ولی هیچ مشکلی حل نشده است، حل مشکل با حذف کردن و تهمت و افترا و داد و بیداد صورت نمی گیرد باید همه دست به دست هم برای توسعه کشور حرکت کنیم.
نائب رئیس مجلس در پایان تصریح کرد: مملکت را بسیجی های زمان جنگ می سازند که برای خدمت به مردم کار و زندگی خود را ول می کردند و هیچ چشمداشت مادی نداشتند.
دراین مراسم زمانی نیز برای پرسش و پاسخ در نظر گرفته شده بود که آقای دکتر پزشگیان به سوالاتی که از طرف حاضرین در این مراسم مطرح می شد پاسخ دادند.
در پایان این مراسم از آقای دکتر پزشکیان و جمعی از اساتید و دانشجویان تقدیر بعمل آمد.