روز شنبه مورخ 30/11/95 از ساعت 30/15 عصر شعری با حضور دکتر علیرضا قزوه ریاست محترم مرکز آفرینش های ادبی و هنری کشور، حاج آقا کریمی مدیر کل ارشاد اسلامی استان، حاج آقا بابازاده رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، حاج آقا داداش زاده مدیر کل محترم سازمان تبلیغات اسلامی، دکتر یکانی رییس بسیج دانشجویی استان، سردار علی نژاد فرمانده محترم سپاه ارومیه، نماینده محترم ولی فقیه در سپاه شهدای استان، اقای کلامی، اقای طریقی، دکتر سلیمان پور، حاج بیت الله جعفری، اقای بیضایی شاعران مطرح کشوری و تعدادی از شاعران جوان و دانشجویان دانشگاه در سالن امفی تئاتر شهید باکری دانشگاه قاضی طباطبایی ارومیه برگزار شد. در این مراسم ابتدا دکتر پوراسد ریاست محترم دانشکده ضمن تسلیت ایام فاطمیه و تسلیت به مناسبت جان باختن یکی از دانشجویان در حادثه سقوط بهمن، بر اصل بودن و اولویت بودن فعالیت های فرهنگی ارزشی و انقلابی در دانشگاه فنی حرفه ای تاکید کردند. ایشان قدر و منزلت شهدا را بسیار بالا و والا دانسته و معرفی حماسه و رشادت های شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را محور اصلی فعالیت های فرهنگی دانشگاه بیان نمودند. در ادامه مراسم شاعران جوان و مطرح حاضر در جلسه اشعار خود را در زمینه شهادت حضرت زهرا و شهدای مدافع حرم قرائت نمودند و در نهایت تعدادی از شعرای حاضر در جلسه مورد تقدیر و تجلیل قرار گرفتند.