نشست خبری اولین یادواره شهدای غواص استان آذربایجان غربی با حضور مسئولین دانشگاه و اصحاب رسانه روز دوشنبه مورخه 25/11/95 در سالن اجتماعات دانشگاه فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی برگزار شد.
دکتر یعقوب پوراسد ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی هدف از برگزاری یادواره شهدای غواص آذربایجان‌غربی را  ارج نهادن به شأن شهدای استان به ویژه شهدای غواصدانسته و اظهار داشتند این مراسم   با هماهنگی اداره کل حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس و همراهی مسئولان استانی و شهر ارومیه روز دوشنبه، دوم اسفندماه را س ساعت 10 در مجتمع فرهنگی آموزشی امام علی (ع) ارومیه برگزار می‌شود.
رئیس دانشگاه قاضی طباطبایی با اشاره به حضور فرماندهان، ایثارگران، رزمندگان ، مسؤولان نظامی و انتظامی کشور و مسئولین استانی، دانشگاهیان و دانشجویان در یادواره شهدای غواص استان افزود: در این یادواره مواری از جمله رونمایی از فیلم مستند «سکوت آب و خاک» ، نامگذاری خیابانی در شهر ارومیه، استخر اداره کار  و مجموعه ورزشی دانشگاه فنی و حرفه ای قاضی طباطبایی به نام شهدای غواص را از دیگر برنامه‌های یادواره برشمرد.
وی با بیان اینکه سیزده غواص از استان آذربایجان‌غربی در عملیات‌های کربلای 4 و 5 به شهادت رسیدند، که دو نفر از این شهدا اهل ارومیه، پنج نفر اهل سلماس و شش نفر اهل ماکو هستند. که در این مراسم  از خانواده‌های شهدای غواص، رزمندگان عملیات‌های کربلای 4 و 5 و همچنین فرماندهان با اهدای تندیس یادواره به رسم یادبود تقدیر به عمل خواهد آمد.

نشست خبری اولین یادواره شهدای غواص استان آذربایجان غربی