دانشجوی دانشکده شهید قاضی طباطبایی ارومیه موفق به دریافت مدال طلای مسابقات کشوری بوکس بزرگسالان شد.
رقابت های بوکس قهرمانی کشور بزرگسالان با حضور 160 بوکسور از سراسر کشور در سالن ورزشی امام علی (ع)  شهر زاهدان در استان  سیستان و بلوچستان روز سه شنبه مورخه 95/09/30 به پایان رسید.
محمد عزیزی دانشجوی دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی از استان آذربایجان غربی موفق شد مدال طلای وزن 91 کیلوگرم مسابقات کشوری بوکس بزرگسالان را از آن خود کند.
این ورزشکار سال گذشته نیز موفق شد مدال نقره مسابقات بوکس بزرگسالان کشوری را کسب کند و به اردوی تیم ملی دعوت شد.
در بخش تیمی رقابت های بوکس قهرمانی کشور بزرگسالان، تیم سیستان و بلوچستان اول شد و  تیم های تهران و آذربایجان غربی به ترتیب در رده دوم و سوم قرار گرفتند.
نفرات برتر با نظر کمیته فنی به اردوی تیم ملی بزرگسالان ایران که اواخر دی ماه آغاز می شود، دعوت خواهند شد.
کسب مدال طلای مسابقات کشوری بوکس بزرگسالان را به دانشجو محمد عزیزی و تمامی ورزش کاران و ورزش دوستان تبریک می گوییم.