اقتصاد مقاومتی،تولید و اشتغال

اخبار دانشکده

برگزاری عصر شعر خاکریزهای نا تمام در دانشکده فنی شهید قاضی طباطبایی ارومیه

عصر شعر خاکریزهای نا تمام جهت بزرگداشت شهدای مدافع حرم در ایام فاطمیه با حضور دکتر علیرضا قزوه ریاست مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری کشور و جمعی دیگر از اساتیددر دانشکده فنی و حرفه ای طباطبایی ارومیه

سه شنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۵

برگزاری اولین یادواره شهدای غواص استان آذربایجان غربی در دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه

دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه اولین یادواره شهدای غواص استان آذربایجان غربی را با هماهنگی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در مورخه 95/12/02 با حضور خانواده های محترم و همرزمان شهدا برگزار می کند.

یکشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۵

اعزام دانشجویان دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه به اردوی فرهنگی زیارتی مشهد مقدس

تعداد ۱۲۴ نفر از دانشجویان دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه به مشهد مقدس اعزام شدند.

سه شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۵

دکتر پوراسد به عنوان عضو اصلی هیات مدیره جمعیت ایرانی پیشبرد ارتباط صنعت و دانشگاه انتخاب شد.

در انتخابات اعضای هیات مدیره جمعیت ایرانی پیشبرد ارتباط صنعت و دانشگاه که روز دوشنبه مورخه ۹۵/۱۱/۱۸ در مجمع این مرکز در دانشگاه امیر کبیر ساختمان ابوریحان برگزار شد. اقای دکتر پوراسد از بین کاندید های شرکت کننده بعد از اقای دکتر شفیعی ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای موفق به کسب بالاترین آرا به عنوان عضو اصلی هیات مدیره جمعیت ایرانی پیشبرد ارتباط صنعت و دانشگاه انتخاب شد.

دیدار دکتر پوراسد با معاونت فرهنگی و هنری وزیر علوم

سه شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۵

بازدید نماینده محترم مجلس شورای اسلامی از دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه

روح الله حضرت پور نماینده منتخب مردم شهرارومیه در دهمین مجلس شورای اسلامی ضمن بازدید از دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی در جمع مسئولین این دانشگاه حاضر شد و از تولیدات ، ظرفیت ها و توانمندی های اساتید و دانشجویان این دانشگاه از نزدیک آشنا شدند.

چهارشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۵

جلسه ریاست دانشکده با اعضای شورای صنفی

صبح روز یکشنبه 19 دیماه اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشکده قاضی طباطبایی ارومیه با حضور در دفتر ریاست دانشکده از نزدیک مسایل و مشکلات دانشکده را به ایشان منتقل کرده و درباره مسائل مختلف دانشکده گفتگو و همفکری نمودند. در این جلسه دکتر پوراسد ضمن تبریک به اعضا به جهت انتخاب از طرف دانشجویان بر مسئولیت آنها در مورد رای دانشجویان و تلاش در جهت انتقال مسایل و مشکلات دانشجویان به مسئولان تاکید کرده و خواستار ارتباط مستمر دانشجویان با اعضای شورای صنفی و اعضای شورا با مسئولان دانشکده شدند.

یکشنبه ۱۹ دی ۱۳۹۵

بازدید ریاست دانشکده از امتحانات پایان ترم دانشجویان

دکتر پوراسد ریاست محترم دانشکده قاضی طباطبایی ارومیه به همراه آقای موحدنژاد معاونت محترم آموزشی دانشکده از روند برگزاری امتحانات بازدید کرده و از نزدیک بر آن نظارت کردند. ایشان ضمن تشکر از مسئولان برگزاری امتحانات و دانشجویان از نظم و کیفیت برگزاری امتحانات تشکر نموده و ابراز رضایت نمودند.

برگزاری جلسه تعیین ظرفیت رشته های استان با حضور روسای مراکز استان

روز یکشنبه مورخ 12 دیماه، جلسه تعیین ظرفیت رشته های استان آذربایجان غربی به منظور مشخص نمودن تعداد پذیرش دانشجویان سال آینده و نیز رشته های جدید مورد نظر دانشگاه فنی حرفه ای استان آذربایجان غربی با حضور روسای دانشکده و آموزشکده های استان در دانشکده قاضی طباطبایی ارومیه برگزار شد.

راه اندازی کانال تلگرامی دانشکده

قابل توجه دانشجویان محترم : جهت سهولت در امر اطلاع رسانی به دانشجویان محترم، کانال تلگرامی دانشجویان دانشکده فنی و حرفه ای راه اندازی شده که از این پس کلیه اطلاعیه های دانشکده که از دوایر مختلف اطلاع رسانی می شدند از این طریق به اطلاع دانشجویان رسانده خواهد شد. دانشجویان محترم جهت عضویت در کانال مربوطه به آدرس زیر مراجعه نمایند. https://telegram.me/dfurmia

دوشنبه ۱۳ دی ۱۳۹۵

تشکیل جلسه چگونگی ارتقای ایمنی جاده سرو روبروی دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه

جلسه ارتقای ایمنی جاده سرو روبروی دانشکده فنی با حضور مدیرعامل و معاون سازمان حمل و نقل ترافیک استان ،مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان،شهرداری ارومیه، فرماندهی پلیس راهور استان، فرماندهی پلیس راه استان و مسئولین دانشگاه در اتاق ریاست محترم دانشکده تشکیل و در خصوص ایمنی بریدگی ، تردد و موارد دیگر و مشکلات حاصل از آن برای کاربران (دانشجویان) بحث و برسی های لازم صورت گرفت ونهایتاً با جمع بندی مباحص صورت گرفته قرار شد هریک از ارگان های مربوطه جهت ایمن سازی محل مربوطه اقداماتی را انجام دهند.

یکشنبه ۱۲ دی ۱۳۹۵

دانشجوی دانشکده شهید قاضی طباطبایی ارومیه موفق به دریافت مدال طلای مسابقات کشوری بوکس بزرگسالان شد.

رقابت های بوکس قهرمانی کشور بزرگسالان با حضور 160 بوکسور از سراسر کشور در سالن ورزشی امام علی (ع) شهر زاهدان در استان سیستان و بلوچستان روز سه شنبه مورخه 95/09/30 به پایان رسید. محمد عزیزی دانشجوی دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی از استان آذربایجان غربی موفق شد مدال طلای وزن 91 کیلوگرم مسابقات کشوری بوکس بزرگسالان را از آن خود کند.

چهارشنبه ۱ دی ۱۳۹۵