اقتصاد مقاومتی،تولید و اشتغال

اخبار دانشکده

اعلام برگزاری ترم تابستانی96

به اطلاع می رساند این مرکز درنظرداردبراساس دستورالعمل شماره 2152/330/25مورخه 25/2/96 دانشگاه فنی وحرفه ای بارعایت ضوابط وتقویم زمانی مشروحه ذیل اقدام به برگزاری ترم تابستان دردروس عمومی وپایه در مقاطع کاردانی وکارشناسی نماید.

سه شنبه ۹ خرداد ۱۳۹۶

تصویب رشته های IT و راه سازی

به اطلاع می رساند با عنایت به دارا بودن ضوابط و پتانسیلهای لازم و با حمایت مسئولین محترم دانشگاه فنی و حرفه ای ، دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم با راه اندازی رشته های IT و راه سازی موافقت بعمل آمده است. لذا از مهر ماه سال جاری دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه در دو رشته فوق الذکر از طریق آزمون سراسری اقدام به پذیرش دانشجو خواهد کرد.

چهارشنبه ۳ خرداد ۱۳۹۶

قابل توجه اساتيد گرانقدر و دانشجويان عزيز

در راستاي اجراي سياست هاي كلي اقتصاد مقاومتي ابلاغي از سوي مقام معظم رهبري ( دامه بركاته) وتحقق برنامه هاي وزارت علوم تحقيقات و فناوري براي دانشگاه نسل سومي نظر به نقش آفريني موثر دانشجويان توانمند و اساتيد گرانقدر در عرصه توليد و اشتغال ، معاونت فرهنگي و دانشجويي در نظر دارد به منظور ايجاد زمينه توسعه تجاري سازي توليدات دانشجويي و اساتيد با ارزيابي كالاهاي دست ساخته ء آنان نسبت به خريد اقدام و با نظر متخصصين و كارشناسان ذيربط مقدمات راه اندازي كارگاه هاي كار دانشجويي را با هدف توليد انبوه فراهم سازد لذا از دانشجويان و اساتيد علاقمند به مشاركت در اين طرح دعوت مي شود از تاريخ 19/2/96 نسبت به ثبت نام مشخصات با توجه به نوع توانمندي به ترتيب زير فرم هاي مربوطه را تكميل نمايند

شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶

اطلاعیه نقل و انتقالات

دانشجویانی که متقاضی انتقال یامیهمان برای مراکز دیگر درنیمسال اول سال تحصیلی97-96 می باشند می توانند از صبح روز یکشنبه مورخه 96/2/17 لغایت پایان روز شنبه مورخه96/3/13 جهت ثبت درخواست خود به سایت سماد مراجعه نمایند وهمچنین دانشجویانی که متقاضی میهمان دردوره تابستان(953) می باشند باز می توانند از روز شنبه مورخه 96/3/20لغایت96/4/4 درسایت فوق ثبت نام نمایند درضمن به درخواست های حضوری به هیچ وجه ترتیب اثرداده نخواهد شد.

یکشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۶

برگزاری مراسم گرامیداشت هفته معلم با حضور دکتر مسعود پزشکیان نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در دانشگاه قاضی طباطبائی ارومیه

مراسم گرامیداشت هفته معلم با حضور دکتر مسعود پزشکیان نائب رئیس مجلس ،مدیران استانی و کارکنان ،اساتید و دانشجویان در آمفی تئاتردانشگاه قاضی طباطبائی ارومیه برگزار شد .

یکشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۶

برگزاری جشن اعیاد شعبانیه در دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه

به مناسبت سالروز ولادت حضرت امام حسین (ع) )، حضرت ابوالفضل العباس(ع) و حضرت امام زين العابدين(ع) مراسم جشن با حضوردکترپوراسد رئیس دانشکده ،مدیر گروه تربیت بدنی ،کارکنان و دانشجویان درمسجد دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی به همت هیئت عاشقان سید الشهدا برگزاری شد.

دوشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶

دانشگاه فنی و حرفه‌ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه به پاس ۷۰ سال خدمات دینی و قرآنی آیت الله سید علی اکبر قریشی مفسر کتاب احسن الحدیت و مولف کتاب قاموس قرآن مراسم تجلیل و تکریم برگزار کرد.

مراسم تجلیل و تکریم از 70 سال خدمت آیت الله قریشی با حضور حجت الاسلام والمسلمین علی خاتمی نماینده ولی فقیه در استان زنجان، مدیر حوزه علمیه و امام جمعه شهرستان بناب، مسؤولان استانی، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، مدیران، اساتید و طلاب حوزه های علمیه، علما و برجستگان ادیان دیکر آسمانی همچون اسقف توماس میرم اسقف اعظم کاتولیک‌های آذربایجان غربی و شرقی و اسقف اعظم خلیفه گری آشوری، کلدانی و کاتولیک ارومیه ، رؤسای دانشگاه های ارومیه و دانشجویان و اقشار مختلف مردمی در مجتمع امام علی(ع) ارومیه به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی برگزار شد.

شنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۶

مراسم گرامیداشت ۷۰ سال فعالیت قرآنی آیت الله سیدعلی اکبر قریشی دردانشگاه فنی و حرفه ای قاضی طباطبایی ارومیه برگزار می‌شود.

جلسه هماهنگی بزرگداشت آیت‌الله سیدعلی اکبر قریشی که در محل سالن جلسات دانشگاه فنی و حرفه‌ای قاضی طباطبایی ارومیه برگزار شد.

چهارشنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۶

برگزاری دومین جلسه کمیته علمی و پژوهشی کنگره ۱۲هزار شهید استان آذربایجان غربی به میزبانی دانشگاه قاضی طباطبائی ارومیه

دومین جلسه کمیته علمی و پژوهشی کنگره بزرگداشت 12هزار شهید استان آذربایجان غربی که به همکاری دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه در آبان ماه سال 1396 برگزار خواهد شد روز شنبه مورخ 26/01/96 به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار شد.

دوشنبه ۲۸ فروردین ۱۳۹۶

تشکیل شورای اداری و انتصاب سرپرست معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده

اولین جلسه شورای اداری دانشگاه فنی وحرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه روز یک شنبه مورخ 27/01/96 با حضور همکاران در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزرا شد.

دوشنبه ۲۸ فروردین ۱۳۹۶

برگزاری مراسم تجلیل از دانشجویان برتر دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه

مراسم تجلیل از دانشجویان برتر نیمسال اول سال تحصیلی 96-95 دانشجویان دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه روز دوشنبه مورخه 16/123/95 با حضور اساتید و همکارن و دانشجویان محترم در سالن آمفی تئاتر این دانشکده برگزار شد. موحد نژاد معاونت محترم آموزشی و پژوهشی دانشکده ،ضمن خیر مقدم به اساتید ،همکارن و دانشجویان محترم هدف از برگزاری مراسم را تجلیل و تشویق دانشجویانی دانست که موفق به کسب رتبه های اول تا سوم هر رشته در نیمسال اول سال تحصیلی 96-95 شده اند. وی در ادامه جهت آشنایی دانشجویان جدیدالورود گزارشی از فعالیتهای واحد آموزشی دانشکده را ارائه نموده و در خصوص مراجعات دانشجویان برای حل و پیگیری های مسائل آموزشی توضیحاتی را بیان نمودند. در ادامه مراسم برنامه های شاد و متنوعی که توسط همکارمان آقای طایفه رضایی برنامه ریزی شده بود به اجرا در آمد. در پایان این مراسم از نفرات برتر رشته های تحصیلی (اول تا سوم ) با اهدای لوح و هدایا تقدیر به عمل آمد.

سه شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۵

نخستین یادواره شهدای غواص آذربایجان‌غربی به میزبانی دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه برگزرا شد.

نخستین یادواره گرامیداشت شهدای غواص عملیات های کربلای 4 و 5 استان آذربایجان‌غربی با حضور حجت الاسلام و المسلمین سیدمهدی قریشی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ارومیه، مهندس سعادت استاندار آذربایجان غربی، ماموستا بیضاوی امام جمعه اهل سنت ارومیه، سردار اوصانلو فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع)، سردار شریعتی فرمانده لشکر 31 عاشورا در دوران دفاع‌مقدس و جمعی دیگر از مدیران، مسئولان، فرماندهان نظامی و انتظامی ، خانواده های معظم شهدا و کارکنان و دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی در سالن امام علی(ع) ارومیه برگزار شد.

سه شنبه ۳ اسفند ۱۳۹۵