اقتصاد مقاومتی،اقدام و عمل

اخبار دانشکده

جدول زمانبندی انتخاب واحد نیمسال دوم96-95 دانشکده فنی شهیدقاضی طباطبایی ارومیه

جهت مشاهده جدول زمانبندی به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

یکشنبه ۲۶ دی ۱۳۹۵

اطلاعیه مهم تقویم آموزشی و شروع کلاس های درسی در نیمسال دوم 95-96

قابل توجه دانشجویان محترم : با توجه به بخشنامه دانشگاه فنی و حرفه ای ، زمان شروع کلاس های این نیمسال از تاریخ 95/11/09 به روز شنبه مورخه 95/11/16 تغییر یافته و تغییرات احتمالی در سایر زمان بندی های تقویم آموزشی متعاقبا اعلام خواهد شد.

شنبه ۲۵ دی ۱۳۹۵

بیانیه بسیج دانشجویی حوزه شهید غفاری آذر دانشگاه شهید قاضی طباطبایی ارومیه درپی رحلت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی

بسم الله‌الرحمن الرحیم (إنالله‌وإناالیه‌راجعون) رحلت جانگداز عالم مجاهد انقلابی و یار دیرین حضرت امام رضوان الله تعالی علیه را به پیشگاه حضرت بقیه الله الاعظم ارواحنا فداه ،مقام معظم رهبری ،حضرت آیت الله خامنه ای مدظله العالی و ملت شریف و ولایی ایران و بیت ایشان تسلیت عرض نموده و از خداوند منان برای ایشان غفران رحمت را مسئلت می نماییم. والسلام علیکم و رحمته الله برکاته ۱۹دی ماه ۱۳۹۵

پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب به مناسبت ارتحال آیت الله هاشمی

حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی با صدور پیامی، ارتحال رفیق دیرین و همسنگر و همگام دوران مبارزات نهضت اسلامی حضرت حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج شیخ اکبر هاشمی رفسنجانی را تسلیت گفتند.

اطلاعیه تعطیلی دانشگاه روز سه شنبه و زمانبندی امتحان

در پی ارتحال جانگداز آیت الله هاشمی رفسنجانی ضمن عرض تسلیت مجدد به عموم مردم شریف ایران و جامعه و اساتید و دانشجویان دانشکده به اطلاع می رساند که روز سه شنبه مورخ 95/10/21کلیه فعالیت های اداری و آموزشی و امتحانات تعطیل می باشد. شایان ذکر است که امتحانات این روز دانشگاه فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی به روز شنبه مورخ 10/25 /95 موکول شده و طبق برنامه قبلی در ساعات تعیین شده برگزار خواهند شد.

جلسه ریاست دانشکده با اعضای شورای صنفی

صبح روز یکشنبه 19 دیماه اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشکده قاضی طباطبایی ارومیه با حضور در دفتر ریاست دانشکده از نزدیک مسایل و مشکلات دانشکده را به ایشان منتقل کرده و درباره مسائل مختلف دانشکده گفتگو و همفکری نمودند. در این جلسه دکتر پوراسد ضمن تبریک به اعضا به جهت انتخاب از طرف دانشجویان بر مسئولیت آنها در مورد رای دانشجویان و تلاش در جهت انتقال مسایل و مشکلات دانشجویان به مسئولان تاکید کرده و خواستار ارتباط مستمر دانشجویان با اعضای شورای صنفی و اعضای شورا با مسئولان دانشکده شدند.

یکشنبه ۱۹ دی ۱۳۹۵

بازدید ریاست دانشکده از امتحانات پایان ترم دانشجویان

دکتر پوراسد ریاست محترم دانشکده قاضی طباطبایی ارومیه به همراه آقای موحدنژاد معاونت محترم آموزشی دانشکده از روند برگزاری امتحانات بازدید کرده و از نزدیک بر آن نظارت کردند. ایشان ضمن تشکر از مسئولان برگزاری امتحانات و دانشجویان از نظم و کیفیت برگزاری امتحانات تشکر نموده و ابراز رضایت نمودند.

برگزاری جلسه تعیین ظرفیت رشته های استان با حضور روسای مراکز استان

روز یکشنبه مورخ 12 دیماه، جلسه تعیین ظرفیت رشته های استان آذربایجان غربی به منظور مشخص نمودن تعداد پذیرش دانشجویان سال آینده و نیز رشته های جدید مورد نظر دانشگاه فنی حرفه ای استان آذربایجان غربی با حضور روسای دانشکده و آموزشکده های استان در دانشکده قاضی طباطبایی ارومیه برگزار شد.

راه اندازی کانال تلگرامی دانشکده

قابل توجه دانشجویان محترم : جهت سهولت در امر اطلاع رسانی به دانشجویان محترم، کانال تلگرامی دانشجویان دانشکده فنی و حرفه ای راه اندازی شده که از این پس کلیه اطلاعیه های دانشکده که از دوایر مختلف اطلاع رسانی می شدند از این طریق به اطلاع دانشجویان رسانده خواهد شد. دانشجویان محترم جهت عضویت در کانال مربوطه به آدرس زیر مراجعه نمایند. https://telegram.me/dfurmia

دوشنبه ۱۳ دی ۱۳۹۵

تشکیل جلسه چگونگی ارتقای ایمنی جاده سرو روبروی دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه

جلسه ارتقای ایمنی جاده سرو روبروی دانشکده فنی با حضور مدیرعامل و معاون سازمان حمل و نقل ترافیک استان ،مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان،شهرداری ارومیه، فرماندهی پلیس راهور استان، فرماندهی پلیس راه استان و مسئولین دانشگاه در اتاق ریاست محترم دانشکده تشکیل و در خصوص ایمنی بریدگی ، تردد و موارد دیگر و مشکلات حاصل از آن برای کاربران (دانشجویان) بحث و برسی های لازم صورت گرفت ونهایتاً با جمع بندی مباحص صورت گرفته قرار شد هریک از ارگان های مربوطه جهت ایمن سازی محل مربوطه اقداماتی را انجام دهند.

یکشنبه ۱۲ دی ۱۳۹۵

بسيج دانشجويي دانشكده شهيد قاضي طباطبايي برگزار ميكند: ثبت نام اردوي زيارتي و فرهنگي مشهد مقدس توسط بسيج دانشجويي دانشكده شهيد قاضي طباطبايي

اطلاعیه ثبت نام دانشجویان جدیدالورود برای نیمسال دوم96-95

بدین وسیله به اطلاع می رساندبه علت برگزاری امتحانات نیمسال اول، ثبت نام دانشجویان جدیدالورود رشته های کاردانی وکارشناسی صرفا ازمورخه 95/10/25 لغایت 95/10/27 بامدارک ذیل انجام خواهد گرفت