اقتصاد مقاومتی،اقدام و عمل

اخبار دانشکده

برگزاری عصر شعر خاکریزهای ناتمام با حضور دکتر علیرضا قزوه ریاست محترم مرکز آفرینش های ادبی و هنری کشور

روز شنبه مورخ 30/11/95 از ساعت 30/15 عصر شعری با حضور دکتر علیرضا قزوه ریاست محترم مرکز آفرینش های ادبی و هنری کشور، حاج آقا کریمی مدیر کل ارشاد اسلامی استان، حاج آقا بابازاده رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، حاج آقا داداش زاده مدیر کل محترم سازمان تبلیغات اسلامی، دکتر یکانی رییس بسیج دانشجویی استان، سردار علی نژاد فرمانده محترم سپاه ارومیه، نماینده محترم ولی فقیه در سپاه شهدای استان، اقای کلامی، اقای طریقی، دکتر سلیمان پور، حاج بیت الله جعفری، اقای بیضایی شاعران مطرح کشوری و تعدادی از شاعران جوان و دانشجویان دانشگاه در سالن امفی تئاتر شهید باکری دانشگاه قاضی طباطبایی ارومیه برگزار شد.

یکشنبه ۱ اسفند ۱۳۹۵

نشست خبری اولین یادواره شهدای غواص استان آذربایجان غربی

نشست خبری اولین یادواره شهدای غواص استان آذربایجان غربی با حضور مسئولین دانشگاه و اصحاب رسانه روز دوشنبه مورخه 25/11/95 در سالن اجتماعات دانشگاه فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی برگزار شد.

سه شنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۵

برگزاری عصر شعر خاکریزهای نا تمام در دانشکده فنی شهید قاضی طباطبایی ارومیه

عصر شعر خاکریزهای نا تمام جهت بزرگداشت شهدای مدافع حرم در ایام فاطمیه با حضور دکتر علیرضا قزوه ریاست مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری کشور و جمعی دیگر از اساتیددر دانشکده فنی و حرفه ای طباطبایی ارومیه

سه شنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۵

برگزاری اولین یادواره شهدای غواص استان آذربایجان غربی در دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه

دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه اولین یادواره شهدای غواص استان آذربایجان غربی را با هماهنگی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در مورخه 95/12/02 با حضور خانواده های محترم و همرزمان شهدا برگزار می کند.

یکشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۵

ثبت نام اولین جشنواره ملی دستاوردهای دانشگاهی در کارآفرینی روستا

جهت اطلاع از شرایط و زمانبندی ثبت نام در اولین جشنواره ملی دستاوردهای دانشگاهی در کارآفرینی روستا به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

چهارشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۵

جدول زمانبندی حذف و اضافه نیمسال دوم سالتحصیلی 95-96

جهت مشاهده جدول زمانبندی حذف و اضافه نیمسال دوم سالتحصیلی 95-96 به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

چهارشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۵

اعزام دانشجویان دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه به اردوی فرهنگی زیارتی مشهد مقدس

تعداد ۱۲۴ نفر از دانشجویان دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه به مشهد مقدس اعزام شدند.

سه شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۵

دکتر پوراسد به عنوان عضو اصلی هیات مدیره جمعیت ایرانی پیشبرد ارتباط صنعت و دانشگاه انتخاب شد.

در انتخابات اعضای هیات مدیره جمعیت ایرانی پیشبرد ارتباط صنعت و دانشگاه که روز دوشنبه مورخه ۹۵/۱۱/۱۸ در مجمع این مرکز در دانشگاه امیر کبیر ساختمان ابوریحان برگزار شد. اقای دکتر پوراسد از بین کاندید های شرکت کننده بعد از اقای دکتر شفیعی ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای موفق به کسب بالاترین آرا به عنوان عضو اصلی هیات مدیره جمعیت ایرانی پیشبرد ارتباط صنعت و دانشگاه انتخاب شد.

دیدار دکتر پوراسد با معاونت فرهنگی و هنری وزیر علوم

سه شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۵

بازدید نماینده محترم مجلس شورای اسلامی از دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه

روح الله حضرت پور نماینده منتخب مردم شهرارومیه در دهمین مجلس شورای اسلامی ضمن بازدید از دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی در جمع مسئولین این دانشگاه حاضر شد و از تولیدات ، ظرفیت ها و توانمندی های اساتید و دانشجویان این دانشگاه از نزدیک آشنا شدند.

چهارشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۵

جلسه ریاست دانشکده با اعضای شورای صنفی

صبح روز یکشنبه 19 دیماه اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشکده قاضی طباطبایی ارومیه با حضور در دفتر ریاست دانشکده از نزدیک مسایل و مشکلات دانشکده را به ایشان منتقل کرده و درباره مسائل مختلف دانشکده گفتگو و همفکری نمودند. در این جلسه دکتر پوراسد ضمن تبریک به اعضا به جهت انتخاب از طرف دانشجویان بر مسئولیت آنها در مورد رای دانشجویان و تلاش در جهت انتقال مسایل و مشکلات دانشجویان به مسئولان تاکید کرده و خواستار ارتباط مستمر دانشجویان با اعضای شورای صنفی و اعضای شورا با مسئولان دانشکده شدند.

یکشنبه ۱۹ دی ۱۳۹۵

بازدید ریاست دانشکده از امتحانات پایان ترم دانشجویان

دکتر پوراسد ریاست محترم دانشکده قاضی طباطبایی ارومیه به همراه آقای موحدنژاد معاونت محترم آموزشی دانشکده از روند برگزاری امتحانات بازدید کرده و از نزدیک بر آن نظارت کردند. ایشان ضمن تشکر از مسئولان برگزاری امتحانات و دانشجویان از نظم و کیفیت برگزاری امتحانات تشکر نموده و ابراز رضایت نمودند.

دوشنبه ۱۳ دی ۱۳۹۵