اقتصاد مقاومتی،اقدام و عمل

اخبار دانشکده

قابل توجه دانشجویان و فارغ التحصیلان محترم

همکاران واحد امور فارغ التحصیلان دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی از تاریخ 96/02/09 لغایت 96/02/13 در انجام ماموریت اداری می باشند.خواهشمند است مراجعین محترم جهت انجام امورات بعد از تاریخ ذکر شده مراجعه نمایند.

دوشنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۶

برگزاری آزمون کتبی نهج البلاغه و آشنایی با سیره معصومین علیه السلام

آزمون کتبی نهج البلاغه و آشنایی با سیره معصومین علیه السلام بمیزبانی دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبائی ارومیه از دانشجویان عزیز شاهد و ایثارگر روز چهارشنبه مورخه ۹۶/۰۱/۳۰ اخذ گردید.

چهارشنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۶

مراسم گرامیداشت ۷۰ سال فعالیت قرآنی آیت الله سیدعلی اکبر قریشی دردانشگاه فنی و حرفه ای قاضی طباطبایی ارومیه برگزار می‌شود.

جلسه هماهنگی بزرگداشت آیت‌الله سیدعلی اکبر قریشی که در محل سالن جلسات دانشگاه فنی و حرفه‌ای قاضی طباطبایی ارومیه برگزار شد.

چهارشنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۶

برگزاری دومین جلسه کمیته علمی و پژوهشی کنگره ۱۲هزار شهید استان آذربایجان غربی به میزبانی دانشگاه قاضی طباطبائی ارومیه

دومین جلسه کمیته علمی و پژوهشی کنگره بزرگداشت 12هزار شهید استان آذربایجان غربی که به همکاری دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه در آبان ماه سال 1396 برگزار خواهد شد روز شنبه مورخ 26/01/96 به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار شد.

دوشنبه ۲۸ فروردین ۱۳۹۶

تشکیل شورای اداری و انتصاب سرپرست معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده

اولین جلسه شورای اداری دانشگاه فنی وحرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه روز یک شنبه مورخ 27/01/96 با حضور همکاران در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزرا شد.

دوشنبه ۲۸ فروردین ۱۳۹۶

برگزاری مراسم تجلیل از دانشجویان برتر دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه

مراسم تجلیل از دانشجویان برتر نیمسال اول سال تحصیلی 96-95 دانشجویان دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه روز دوشنبه مورخه 16/123/95 با حضور اساتید و همکارن و دانشجویان محترم در سالن آمفی تئاتر این دانشکده برگزار شد. موحد نژاد معاونت محترم آموزشی و پژوهشی دانشکده ،ضمن خیر مقدم به اساتید ،همکارن و دانشجویان محترم هدف از برگزاری مراسم را تجلیل و تشویق دانشجویانی دانست که موفق به کسب رتبه های اول تا سوم هر رشته در نیمسال اول سال تحصیلی 96-95 شده اند. وی در ادامه جهت آشنایی دانشجویان جدیدالورود گزارشی از فعالیتهای واحد آموزشی دانشکده را ارائه نموده و در خصوص مراجعات دانشجویان برای حل و پیگیری های مسائل آموزشی توضیحاتی را بیان نمودند. در ادامه مراسم برنامه های شاد و متنوعی که توسط همکارمان آقای طایفه رضایی برنامه ریزی شده بود به اجرا در آمد. در پایان این مراسم از نفرات برتر رشته های تحصیلی (اول تا سوم ) با اهدای لوح و هدایا تقدیر به عمل آمد.

سه شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۵

تشکر و اعتذار

دوشنبه ۹ اسفند ۱۳۹۵

قابل توجه همکاران و اساتید عزیز در خصوص اعطای بورس در مقاطع تحصیلات تکمیلی دولت مجارستان

در اجرای نامه شماره 25/330/15450 مرخه 95/11/27 سازمان امور دانشجویان در خصوص اعطای بورس در مقاطع تحصیلات تکمیلی دولت مجارستان در صورت تمایل به آدرس الکترونیکی (www.stipendiumhungaricum.hu) مراجعه و نیبت به ثبت نام اقدام نمایند. آخرین مهلت ثبت نام 15 اسفند 95 می باشد.

دوشنبه ۹ اسفند ۱۳۹۵

انا لله و انا الیه راجعون

«و هر از گاه در گذر زمان در گذر بی صدای ثانیه های دنیای فانی،جرس کاروان از رحیل مسافری خبر می دهد که در سکونی، آغازی بی پایان را می سراید» ریاست محترم دانشگاه فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه جناب آقای دکتر پوراسد، درگذشت برادر گرامیتان را به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض نموده، برای آن مرحوم از درگاه خداوند متعال مغفرت ، برای شما و سایر بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل خواهانم . روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه

جمعه ۶ اسفند ۱۳۹۵

نخستین یادواره شهدای غواص آذربایجان‌غربی به میزبانی دانشکده فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی ارومیه برگزرا شد.

نخستین یادواره گرامیداشت شهدای غواص عملیات های کربلای 4 و 5 استان آذربایجان‌غربی با حضور حجت الاسلام و المسلمین سیدمهدی قریشی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ارومیه، مهندس سعادت استاندار آذربایجان غربی، ماموستا بیضاوی امام جمعه اهل سنت ارومیه، سردار اوصانلو فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع)، سردار شریعتی فرمانده لشکر 31 عاشورا در دوران دفاع‌مقدس و جمعی دیگر از مدیران، مسئولان، فرماندهان نظامی و انتظامی ، خانواده های معظم شهدا و کارکنان و دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی در سالن امام علی(ع) ارومیه برگزار شد.

سه شنبه ۳ اسفند ۱۳۹۵

برگزاری عصر شعر خاکریزهای ناتمام با حضور دکتر علیرضا قزوه ریاست محترم مرکز آفرینش های ادبی و هنری کشور

روز شنبه مورخ 30/11/95 از ساعت 30/15 عصر شعری با حضور دکتر علیرضا قزوه ریاست محترم مرکز آفرینش های ادبی و هنری کشور، حاج آقا کریمی مدیر کل ارشاد اسلامی استان، حاج آقا بابازاده رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، حاج آقا داداش زاده مدیر کل محترم سازمان تبلیغات اسلامی، دکتر یکانی رییس بسیج دانشجویی استان، سردار علی نژاد فرمانده محترم سپاه ارومیه، نماینده محترم ولی فقیه در سپاه شهدای استان، اقای کلامی، اقای طریقی، دکتر سلیمان پور، حاج بیت الله جعفری، اقای بیضایی شاعران مطرح کشوری و تعدادی از شاعران جوان و دانشجویان دانشگاه در سالن امفی تئاتر شهید باکری دانشگاه قاضی طباطبایی ارومیه برگزار شد.

یکشنبه ۱ اسفند ۱۳۹۵

نشست خبری اولین یادواره شهدای غواص استان آذربایجان غربی

نشست خبری اولین یادواره شهدای غواص استان آذربایجان غربی با حضور مسئولین دانشگاه و اصحاب رسانه روز دوشنبه مورخه 25/11/95 در سالن اجتماعات دانشگاه فنی و حرفه ای شهید قاضی طباطبایی برگزار شد.

سه شنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۵