با سلام و آرزوی توفیق و سلامتی

به اطلاع اساتید و دانشجویان محترم دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی میرساند برابر مصوبه ستاد مرکزی دانشگاه موارد ذیل در نیمسال جاری (ترم ۹۸۲) جهت تکمیل فرآیند آموزش و اجرای فرآیند ارزشیابی پایانی اعلام میگردد:

1. پایان کلاسهای الکترونیکی تمامی دروس که آموزش آنها در نیمسال جاری از طریق مجازی (سامانه سمیاد) انجام شده و میشود،آخر خرداد ماه خواهد بود .
  2. امتحانات پایانی تمامی دروس که آموزش آنها از طریق مجازی انجام میگردد از روز شنبه مورخ ۱۴/۰۴/۹۹ لغایت پنجشنبه ۲۶/۰۴/۹۹ از طریق سامانه سمیاد بصورت آنلاین برگزار خواهد شد.
  3. جهت اطلاع از تاریخ و زمان (ساعت) دقیق برگزاری امتحانات به سیستم آموزشی ناد مراجعه گردد.
  4. جهت رفع اشکالات احتمالی دانشجویان در دروس انتخابی،هفته دوم تیر ماه (۷ لغایت ۱۱ تیر) جهت حضور (اختیاری) دانشجویان در محل کلاسها در نظر گرفته شده است.
  5. برای دروسی که ارائه و اتمام آنها از طریق آموزشهای مجازی امکان پذیر نبوده(دروس عملی/کارگاهی/آزمایشگاهی) از مورخه ۲۸/۰۴/۹۹ لغایت ۲۳/۰۵/۹۹ کلاسها به صورت حضوری و فشرده برگزار خواهد شد.
  6. در نیمسال جاری موافقت با درخواست دانشجویانی که متقاضی حذف حداکثر دو عنوان درس ( صرفنظر از نوع درس (عملی ، نظری یا عملی نظری )) در قالب حذف اضطراری بلامانع است توضیح اینکه دانشجویانی که در سنوات ارفاقی هستند مجاز به حذف درس نخواهند بود.
  7. دانشجویانی که در نیمسال جاری واحد کارآموزی اخذ نموده اند میتوانند نسبت به دریافت معرفی نامه جهت گذراندن دوره در شهرستان ارومیه اقدام نمایند و متقاضیان کارآموزی در سایر شهرستانها می بایست منتظر اخذ مجوز مربوطه از ستاد مرکزی دانشگاه باشند.
  8. دانشجویانی که واحد پروژه اخذ نموده اند در صورتی که واحد پروژه به صورت مجازی قابل ارائه نباشد میتوانند در بازه کلاسهای فشرده ( ۲۸/۰۴/۹۹ لغایت ۲۳/۰۵/۹۹ ) با هماهنگی مدرس و مدیر گروه مربوطه اقدام نمایند.