آذر, ۱۳۹۹ بدون نظر اخبار دانشگاه

◾اعوُذُ بِالله مِن الشّیطانِ الرّجیم
«وَ لا تَحسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْواتاً بَل أَحیاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرزَقُونَ»
(هرگز کسانی را که در راه خدا کشته شده اند، مرده مپندار، بلکه زنده اند که نزد پروردگارشان روزی داده می شوند.)

بار دیگر جنایتکاران بزدل رژیم جعلی صهیونیستی و ایادی آنها هراسشان از دانشمندان و نخبگان برجسته ایرانی و پیشرفت علمی ایران را با ترور یکی دیگر از دانشمندان هسته ای کشورمان نمایان ساختند و مرتکب جنایتی دیگر شدند که نشانگر کینه و عداوت تمام نشدنی آنها با انقلاب اسلامی و مردم ایران است.

استکبار جهانی بداند که با این اقدامات کورکورانه نمی‌تواند در عزم جوانان ایرانی در رسیدن به پیشرفت و قله های علمی خللی ایجاد کند.

خبر ترور ناجوانمردانه شهید دکتر محسن فخری زاده، رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع موجب تأسف و تأثر شد.

اینجانب این مصیبت دردناک را محضر حضرت بقیه الله الاعظم (عج)، مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)، مردم شریف ایران به خصوص خانواده داغدار ایشان تسلیت عرض کرده، از خداوند متعال برای این شهید والامقام علو درجات و برای بازماندگانش صبر جمیل مسألت می‌دارم.

🔹روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان غربی

ارسال نظر شما