بهمن, ۱۳۹۹ بدون نظر اطلاعیه ها

۱-همه فرزندان ذکور خانواده در سن ۱۸ سالگی مشمول شده و باید خدمت مقدس سربازی را بگذرانند(سال تولد+۱۸)

۲-افراد ذکوری که در دانشگاه قبول می شوند باید نسبت به اخذ مجوز از حوزه نظام وظیفه (معافیت تحصیلی) اقدام نمایند.

۳-تمامی دانشجویان جدیدالورود در بدو ورود به دانشگاه و هنگام ثبت نام بلا استثنا باید نسبت به تعیین تکلیف وضعیت نظام وظیفه خود اقدام نمایند.

۴-دانشجویانی که معافیت تحصیلی اخذ ننمایند از تحصیل آنان در هر مرحله ای که باشند جلوگیری خواهد شد.

۵-جهت اخذ معافیت تحصیلی ، دانشجو باید برگه درخواست معافیت تحصیلی خود را از سایت دانشکده(afo.ac.ir)دریافت و پس از تکمیل آن به همراه کارت ملی و یک قطعه عکس ۴*۳ و کپی مدرک تحصیلی (حتی در شهر محل سکونت خود)به پلیس+۱۰ ارائه ، وبرگه معافیت تحصیلی را دریافت نماید. در صورتی که شخصی برگه اعزام بدون مهر غیبت داشته باشد، در هنگام مراجعه به دفاتر پلیس ۱۰+ نیاز است کپی و اصل برگه مذکور را برای ایست خدمت و صدور برگه معافیت تحصیلی همراه داشته باشد.

۶-برگه معافیت تحصیلی در دو/۲ برگ صادر شده یکی از آنها نزد دانشجو مانده و برگه دیگر هنگام ثبت نام به دانشگاه ارائه می شود.

۷-مدت سنوات مجاز تحصیلی برای دانشجویان مقطع کاردانی ۵ نیمسال و کارشناسی ۶ نیمسال می باشد. به تشخیص و اعلام کمیسیون موارد خاص و در صورت ضرورت، یک نیمسال به مدت زمان های فوق افزوده می شود.

۸-دانشجویان گرامی بایستی به تاریخ اتمام معافیت تحصیلی درج شده در برگه دریافتی از مراکز پلیس+۱۰ دقت داشته باشند و اگر تا آن تاریخ فارغ التحصیل نشوند باید نسبت به اخذ سنوات ارفاقی با مراجعه به بخش نظام وظیفه اقدام نمایند .

۹-دانشجویان گرامی توجه داشته باشند نظام وظیفه یک امر شخصی بوده و بایستی توسط شخص دانشجو پی گیری شود.

ارسال نظر شما